發新話題

【Wii 月賽】1月19日 (二) 8:00-11:00pm 大圍匯智球館

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-1-18 01:58 發表
ok
Thks. We will come

is it myron ?
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Yes. Myron will join.

ok
香港乒乓網

你地好古惑呀 , 我以為打機呀 !!

who is champion ?

1)myron
2)derrick
3)phantasy
4)songyip (上次亞軍)
5)大眼仔
6)小閒 (上次冠軍)
7)old cake
8)至高境界
9)文仔
10)文仔's friend
11)//RAY\\
12)WA.DC
13)Yeung
14)愛懶床
15)3070
16)健康
香港乒乓網

myron

phantasy

myron

phantasy

小閒
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-1-19 13:36 發表
小閒
多謝您抬舉....今日我入到前八名已經 好叻呀....

香港乒乓網

今晚玩得很開心,眼見而家越來越多球館成立,參加人數越來越多,對推動乒乓球運動是一個很好的開始。

引用:
原帖由 3070 於 2010-1-20 00:21 發表
今晚玩得很開心,眼見而家越來越多球館成立,參加人數越來越多,對推動乒乓球運動是一個很好的開始。
咁你要打多D啦, 大隻哥...
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

唏,你都知我有困難架啦,我都希望可以打多d,一星期打到一次算好架喇。

你打差d打破人地玻璃
香港乒乓網

我今晚已經好溫柔喎,唔好抹黑我;

引用:
原帖由 44_66 於 2010-1-20 01:05 發表

大隻哥出左名打波 run oil
死佬......

發新話題
最近訪問的版塊