發新話題

有壓力 1/1 第一場就要對aa

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
引用:
原帖由 瑤瑤 於 30-12-2007 21:26 發表

我果次都唔係咁既意思...:L  
I'm SURE
肯定

飛碟哥 你唔好亂講呀, 你咁講我會使得好快ga. :Q

我會盡力打, e個topic close ! :handshake

我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-31 10:19 發表

I'm SURE
我肯定
我鐘意睇你打波之嘛.......

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-30 22:56 發表

大長老都忍唔住要出手(打字);P
係喎..係喎..少見...:lol

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-31 13:16 發表

嘩...........今次到我度忌你呀:Q
唔使唔使...Martin 我永遠支持你 :loveliness:

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-31 13:58 發表

唔使唔使...Martin 我永遠支持你 :loveliness:
意思即是話 "馬田" 我地永遠是好朋友...明無 ;P

[quote]原帖由 瑤瑤 於 2007-12-30 21:26 發表

我果次都唔係咁既意思

幫你加個表情 (啱唔啱 ?)

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2007-12-31 15:07 發表

意思即是話 "馬田" 我地永遠是好朋友...明無 ;P
其實"馬田"永遠都係大家嘅好朋友:handshake

應該係hkttf入面個個都係朋友:handshake

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-12-31 21:30 發表
應該係hkttf入面個個都係朋友:handshake
呢句嘢好似.........係咪重有分好與普通 and 好好0架;P

你話呢:lol :lol :lol

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-1-1 05:19 發表
你話呢:lol :lol :lol
係咪我話完就係你認同先;P

都係架:D

過左今日係咪知道同aa打係冇壓力呢:handshake

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-1-1 22:14 發表
過左今日係咪知道同aa打係冇壓力呢:handshake
佢好彩咋.........妳今日樸素到連到咗場都係得我認得妳先;P

如果唔係係尾檯打妳啲 Fans 一人一個眼神兇佢重會贏到妳;P

邊有咁誇張呢:o

輝Sir講得對, 好彩係尾檯同你打, 無咩人睇到 :lol , 如果係出面打實比你KO :Q
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

點會呢
你狀態好好呀

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-1-2 05:22 發表
點會呢
你狀態好好呀
噢, aa5436 就係日直女球手!!!  just to say : Hi!

很抱歉的告訴你,你八強輸的 浩仔 是頂上乒乓小子 BEN,不然你走線走得咁好,應該入四強

發新話題
最近訪問的版塊