21 12
發新話題

【本站通告】加入 "狂龍乒聚" 球會

【本站通告】加入 "狂龍乒聚" 球會

大家有時間可去 他們的球局受死

溫馨提示....會長兩位千金都是鴨組球手...
有一位仲是去年新鮮出爐的女子乙組冠軍
另一位比某網友喻為 " @ 神"
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

好似去左推廣部血壓速進組......
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

等我下星期四落嚟玩下先........ .唔該幫我留位....多謝

歡迎 「小閒大哥」到訪!

三屍十一焗等列席.....待收!

推廣部真利害.......

大家多多交流

引用:
原帖由 太陽之子 於 23-3-2010 11:52 發表
大家多多交流
當然!謝謝!

在此,希望各位球友多多參與彼此之間的球聚,多多交流......

More ball games, more fun!!

引用:
原帖由 氣寒西北 於 23-3-2010 11:57 發表
有時間打反場友誼波liness" />
友誼波就最好不過....!!!

我又想去受屎..
比人一炒以謝天下
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

[quote]原帖由 天樂 於 2010-3-23 11:59 發表
真係厲害,可以培育到兩個千金是鴨組,

真係容易比人一炒以謝天下..

[quote]原帖由 天樂 於 2010-3-23 12:02 發表
[quote]原帖由 天樂 於 2010-3-23 11:59 發表
真係厲害,可以培育到兩個千金是鴨組,

我想一到女神的 wind 彩

歡迎狂龍乒聚

引用:
原帖由 Ray 於 2010-3-23 12:03 發表
我想一到女神的 wind 彩
原來MAO兄個位女神,同火柴果位女神係唔同既

bd_fan 如果有人對令千金有飛份之想....告訴我們. 立即 ban ip, 再燒 c 三天.....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Good, long time not see 狂龍乒聚, but always see you play badminton at Kowloon Park.

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-3-23 12:05 發表

原來MAO兄個位女神,同火柴果位女神係唔同既
火柴果位女神是誰呀????

引用:
原帖由 天樂 於 23-3-2010 11:59 發表
我又想去受屎..
比人一炒以謝天下
受師既係我地,得益最多當然又係我地!﹝經各位大師親臨指導,我會會友球技必然有所裨益.....﹞

21 12
發新話題