發新話題

【本站通告】HKTTF 精英隊招募成員

Myron好想同最細嗰两個打喎  起碼高度贏哂

引用:
原帖由 Terence 於 2010-4-13 17:29 發表
Myron好想同最細嗰两個打喎  起碼高度贏哂
Myron almost beat the Elder Brother la...

are u kidding
Never win them unless they play in left hand la...

代表 HKTTF.com 參與香港盃(乒總盃) no need give money?

引用:
原帖由 Terence 於 2010-4-13 17:41 發表
are u kidding
Never win them unless they play in left hand la...
I was taking about Basketball....

引用:
原帖由 james007 於 2010-4-13 17:42 發表

I was taking about Basketball....
That's for sure.

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2010-4-13 17:45 發表

代表 HKTTF.com 是光榮
55  but no money to join ...

引用:
原帖由 小馬 於 2010-4-13 17:42 發表
代表 HKTTF.com 參與香港盃(乒總盃) no need give money?
論壇支助一半
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

丙團全數支助
香港乒乓網

佢地咁勁 點ko啊???

引用:
原帖由 雪天王 於 2010-4-13 18:32 發表
佢地咁勁 點ko啊???
You try 007 and 46 sin la...they are old and very easy to KO ga.

can i try to join ?

好難得能夠有機會同雙孔打@@

個個咁勁.....點打呀!!!
可唔可以以猜"包,剪,dup” ko佢地呀???
討厭輸波,但無奈已成習慣!

我一個都打唔嬴

引用:
原帖由 ttfei 於 2010-4-13 18:50 發表
can i try to join ?
師兄...你乒超打緊乒工廠 wor..... 廠長會 kill 左我
香港乒乓網

引用:
原帖由 poon 於 2010-4-13 19:04 發表
個個咁勁.....點打呀!!!
可唔可以以猜"包,剪,dup” ko佢地呀???
坦白講, 雖然我們比起香港隊相差十萬九千里. 但是如果要代表論壇打比賽, 我想也應該有一定水平.
其實隨便找個乙組, 要一晚 ko 兩件應該唔困難.
香港乒乓網

我想同3&4打
他們本週五在嗎??

你打完初級過到三關, 自然有人幫你安排.
但如果三關未過....便要打 3 & 4............我怕條龍由大角咀排到石塘咀.

不過如果你是 天行 , 或者是 乒友會....coming sunday you can see them in Kowloon Tong
香港乒乓網

發新話題