49 123
發新話題

【本站通告】HKTTF 精英隊招募成員

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-4-13 16:55 發表
溫馨提示....3 - 6 容易打d, 因為只是小朋友, 你可以大蝦細
>.< 我仲以為有得打添...........

咁D女子都好難入到wo.... 會唔會到時冇女子打香港盃?

另外, 到底係嬴2個定係贏3個啊? 點解話贏2個可入選, 但又要連續KO 3個? 唔係好明

女仔一定會讓 分....讓多讓少便好主觀......
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 滴滴仔高手 於 2010-4-13 21:06 發表
咁D女子都好難入到wo.... 會唔會到時冇女子打香港盃?

另外, 到底係嬴2個定係贏3個啊? 點解話贏2個可入選, 但又要連續KO 3個? 唔係好明
更改, 應該話女仔 win 兩個, 男仔 win 三個
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

HARD TO ARCHIEVE....
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 嘉靜 於 2010-4-13 21:31 發表
好高難度wo
連嘉靜都話難,
我地呢d真係諗都唔駛諗....
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-4-14 22:45 發表

連嘉靜都話難,
我地呢d真係諗都唔駛諗....
可以整個HKTTF精英啦啦隊, 咁就可以加入啦

引用:
原帖由 滴滴仔高手 於 2010-4-15 07:19 發表

可以整個HKTTF精英啦啦隊, 咁就可以加入啦
Good idea,
support!
o( ^ (00) ^ )o

i want to join
主板: 板身:STIGA  玫瑰木 5夾  直板
          板柄:STIGA  黑壇木  7夾
          牌子:雙喜 PF4
正手: 蝴蝶 T05
反手: 蝴蝶 T05 fx

49 123
發新話題