47 123
發新話題

【本站通告】雪中送碳行動

【本站通告】雪中送碳行動

現金香港很多小朋友打球, 有部份很有錢. 通常不是水谷準便是金澤珠
但同時可能有部份小朋友家景沒有這麼好, 想買一塊好小小的球板都沒有錢.

假如你是學生, 而家庭是要取 社會福利支助, 請 PM 與我們聯絡.
如果網站真的有這樣需要的小朋友, 我希望可以做以下

1) 網友捐贈計劃, 送一些沒有用的乒乓球板給他們

2) 舉行 free 球局給予這些小朋友

3) 組織一些免費訓練班及義工教練. 塲租可叫球館 Sponser 在非煩忙時間借出場地.

假如你有需要幫助,  請 PM 聯絡我們, 所有資料絕對保密
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

吾知小弟救吾救資格做義工教練呢!

有突 la.
喂得 L, 無 2XL.....點攪 !  你下次 試下身先 la
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-5-20 21:31 發表
現金香港很多小朋友打球, 有部份很有錢. 通常不是水谷準便是金澤珠
但同時可能有部份小朋友家景沒有這麼好, 想買一塊好小小的球板都沒有錢.

假如你是學生, 而家庭是要取 社會福利支助, 請 PM 與我們聯絡.
如果 ...
Support

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-5-20 22:06 發表
有突 la.
喂得 L, 無 2XL.....點攪 !  你下次 試下身先 la
睇嚟要即極減肥呀
有義工教練做找我啦

回復 1# 的帖子

GOOD IDEA , SUPPORT

May I join this activity?

很好的提議!^^

十分的支持!^^

願主祝福這個行動可以順利地舉行呢!^^

阿們!^^
一個十分愛父、主、聖靈的人!^^

全力支持,揾吓有冇D唔要嘅板同膠捐出嚟先!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 小閒 於 2010-5-20 22:10 發表

睇嚟要即極減肥呀
有義工教練做找我啦
你成日都.......................................做義工教練gala!

我都有一塊舊橫板可以送出, 唔知幾時見到貓兄?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

回復 1# 的帖子

SUPPORT!

support

E個行動送碳板會'應'd!

我覺得受惠者要同論壇做吓義工及中六以下會好一點呀!
我暫時搵到3塊板拿出來,有一塊係飛碟兄話嘅炭板呀!

支持, 但點樣去確認是否真正有需要人仕.

引用:
原帖由 borkee 於 2010-5-20 21:23 發表
我覺得受惠者要同論壇做吓義工及中六以下會好一點呀!
我暫時搵到3塊板拿出來,有一塊係飛碟兄話嘅炭板呀!
波記bought的碳板應該超正, 豪!

不是很貴的,銀河板!

相當有意義 ! 小弟也樂意支持 !  

引用:
原帖由 borkee 於 2010-5-20 21:36 發表
不是很貴的,銀河板!
揀得好, 就係好板!

47 123
發新話題