發新話題

【招聘廣告】乒乓比賽助理

【招聘廣告】乒乓比賽助理

職責 : 安排 / 協助安排乒乓球比賽

時間 : 一般在晚上, 若公眾假期可能在早上或中午

地點 : 新蒲崗 / 西灣河 / 沙田 / 屯門 / 歌和老街 / 九龍公園......

工資 : HK$40 / Hour

要求 : 16歲或以上有責任心

有意請 PM 你的中文姓名 及 聯絡電話給我. 謝
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

可製造就業機會,又可比波友仔揾多個錢買心頭好!

. I want to apply this job

點請得歐少起

其實歐少好易請得起架, 只要請埋伊伊做比賽助理既助理

咁好怕.....好多義工自動上門
香港乒乓網

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-9-21 15:30 發表
不如請佢做太陽既助理都唔錯
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-9-21 15:36 發表
咁好怕.....好多義工自動上門
佢地全部會做晒比賽助理既助理助理
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-9-21 15:30 發表
I am the OBA  = Office Boy Assistant.
有王EE , 幾遠都來啊!

14歲做唔做得

14 碎太細了
香港乒乓網

岩岩16黎做得唔得??

有野做pm我唔該

正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

hi 貓哥@@ 我pm你 多時 冇回覆 即係唔請>.<?

有野嘮找我!

發新話題