28 12
發新話題

【本站通告】取之社會, 用之社會

【本站通告】取之社會, 用之社會

今年我們 Sponser 了 10 隊乒乓球總會團体賽, 合共 HK$2400

我們乒總杯 Sponser 了兩隊球隊, 其中包括部份報名費及球衣約十件, 合共約 HK$1500

乒超聯我們自己出了一隊 HK$450 + HK$500 及 Sponser 了永信 B HK$450 + $500 = $1900

Sponser 了乒匯, 雅各及謙信球衣, 合共約 HK$3000

三年內送出球衣近 250 件........心意無限, 用錢計唔到.

每一次你看到論壇打丙團好, 打乒超好, 或打國慶杯好. 所有代表論壇的朋友都是一毫子都唔洗比.

因為我們覺得要, 取之社會, 用之社會.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

好好好
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

Support!

論壇又回復一 POOR 二白.
所以小貓無可能發達
香港乒乓網

Thank you Mao Gor.

我見到個個著住HKTTF波衫都好似明星咁~打波都勁D
不過貓貓真係好有心呀!!SUPPORT!!
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

你攪論壇都唔係為錢gala,對於你地無私嘅奉獻,我地除咗全力支持論壇之外,都唔知仲有乜可以做到!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

多謝MAO MAO全力支持乒壇的發展,繼續俾心機
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 borkee 於 2010-9-26 00:13 發表
你攪論壇都唔係為錢gala,對於你地無私嘅奉獻,我地除咗全力支持論壇之外,都唔知仲有乜可以做到!
你攪錯了,
我是為錢.
首個目標是靠論壇買半山一號, 然后再買 法拉利...最好可以買多個小島
我會向住目標進發
香港乒乓網

好好好好好

其實做了三年, 做了咁多野.
都是為了長膠伊人可以穿我們件衫
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-9-26 00:57 發表

其實做了三年, 做了咁多野.
都是為了長膠伊人可以穿我們件衫
咁幾時可以搵到伊伊來打乒超?

為興趣,為理想,為社會,為未來..................
貓兄:全賴有你,無言感激; victory
湯長老
四海五湖皆球友, 六合八方盡高 手。

香港--------------好在有hkttf
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-9-26 00:08 發表
所以小貓無可能發達
  其實你已.......心中富有 . 努力, 嘉嘉支持你.
正手神龍好襟打, 反手八千無咩力.
左推右攻都未識, 打波仲系滴滴仔.

HKTTF實在是很成功的!

SUPPORT

我這個post不是想告訴網友門我們做了多少,hkttf 有多偉大
而是希望告訴一些不牟利乒乓球團体或一些攪比賽, 攪ball game 的朋友們。
討論區沒有收你們一分一毫,我唔介意你們所攪的ball game 或比賽有一些車馬費
因為無論做什麼都要付出, 人工時間, 這都是合理的。
但若你的出發點開始改變,目的有所不同, 或者你想透過一些活動去達到一些個人利益
那麼我們hkttf 便會向你收取費用。
我們目的不是想 earn 你的錢,只想告訴你們你要付出
對於不牟利的乒乓球團体, 我們還很樂意free向你們提供這個free 平台供你們service
稍后我們管理員會開會討論牟利與不牟利的定義。
也希望各位自律。 謝謝合作

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-9-26 00:08 發表
所以小貓無可能發達
窮在表面富在心

我可否富在外, 窮在心呢
香港乒乓網

28 12
發新話題