33 12
發新話題

【本站通告】多謝"伊伊" 及 網友

【本站通告】多謝"伊伊" 及 網友

首先多謝 伊伊 旋風 式襲港
雖然她此行是 relax 為主, 但我都有幸邀請她與我們約20多名好友交流,
昨天看見她在最后一小時已很累, 但還很專業的用儘全力, 全心與我們打波.

對於我來說她不吸引力並非來自外表, 穿上 TSHIRT, 牛仔JEANS 與一般鄰家女孩無異
但當她穿上球衣, 比賽時那種吸引力, 可以吸引每一位在場的觀眾, 原來長膠是可以咁樣打

同時我也很多謝join ball game 的每一位網友, 雖然大家都想爭取時間與她打多一點
但大家也不忘關心她的体力, 每打兩三場, 便讓她休息一下.
更有一些暴力型網友, 在她面前也顯得份多 run oil, 一個波都沒有打爆

最后衷心祝福 王小姐 學業進步, 有時間再來同我地玩下, 指導下我地.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

support ~~~~ 但我都有份俾 EE run oil 對代的~~~

快啲再來呀!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

唔知下次我地仲做唔做到左右門神呢∼∼∼

祝王伊伊學業進步^^
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

NEXT TIME I need EE run oil 對代

你入左黑名單LA,
香港乒乓網

多謝 伊伊 及  貓哥!!!!!

多謝你支持便真, 昨天難得十多位長膠邪友一齊玩
香港乒乓網

我好有幸咁俾伊伊捉住我隻手教我打波,
個時我個心即刻噗噗咁跳,
血壓直線上升到個腦咁滯!
o( ^ (00) ^ )o

咁有無其它本地教練, 例如什麼之子...捉過你隻手打波?
香港乒乓網

我好鬼蠢呀!動作做極都做唔到,攬到伊伊過咗幾次嚟,捉住我只手...........攪到人哋個心砰砰跳!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-10-10 00:56 發表
咁有無其它本地教練, 例如什麼之子...捉過你隻手打波?
咁有好多教練都捉過我隻手打波,
不過就無今次呢種咁"run oil"嘅感覺囉...

引用:
原帖由 borkee 於 2010-10-10 00:59 發表
我好鬼蠢呀!動作做極都做唔到,攬到伊伊過咗幾次嚟,捉住我只手...........攪到人哋個心砰砰跳!
扮怕羞

其餘每次我見到野田都 驚到BOOK BOOK JUMP
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-10-10 01:09 發表
其餘每次我見到野田都 驚到BOOK BOOK JUMP
我有時都好run oil架!

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-10-10 01:14 發表

我有時都好run oil架!
唔係有時,係成日都好RUN OIL
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

程仁眼裏出EE

引用: