22 12
發新話題

【本站通告】HKTTF 專有奬牌

【本站通告】HKTTF 專有奬牌

我們hkttt的奬牌終於做好了,下週我會看模具,日后hkttf的比賽會用自己的奬牌。
暫時未有相,等等吧!
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

貓貓, 我等緊玩新手月賽啊

唔怪得知呢排冇鬼哂D月賽打喇!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

你打新手月賽,你好意思
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我都想打新手月賽!

小閒好意思打新手月賽?

引用:
原帖由 kelvin 於 2010-10-31 01:02 發表
小閒好意思打新手月賽?
係呀!打新手好過打老手呀。

唔怪得小閒唔鍾意同我打波, 原來除了嫌我死波以外, 仲嫌我老.

愈來愈pro

引用:
原帖由 小閒 於 2010-10-31 01:00 發表
我都想打新手月賽!
Me too ar....

引用:
原帖由 Polyman 於 2010-10-31 07:03 發表
唔怪得小閒唔鍾意同我打波, 原來除了嫌我死波以外, 仲嫌我老.
我冇說呀!你約我我一定出來呀(如有時間的話)!

引用:
原帖由 小閒 於 2010-10-31 02:21 發表
係呀!打新手好過打老手呀。
I like! ar~ar~

引用:
原帖由 44_66 於 2010-11-1 09:58 發表
成班老雀扮新首
您找屎定呀!今晚打爆你

引用:
原帖由 44_66 於 2010-11-1 10:10 發表

夠疆讓我 死分 打汽水
好呀!我請您飲 飲到你看医生

真正的新手報到
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

老童...................or 老同..........( 係賽馬會排隊飲x沙筒d兄弟 )
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

22 12
發新話題