發新話題

[其它討論] 學了一年波是否可以買好D的球板

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:52 移動

學了一年波是否可以買好D的球板

問什麼好呢,我而家用緊書局紅雙喜?

何謂一半?

當你進步左,覺得塊板唔啱用,咪換左佢囉
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

可考慮用 Stiga V1, 又平又輕. 打爛都唔心痛
小朋友千萬不要用 Timo or 水谷準....否則錢包后悔莫及
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 小仙子 於 2010-12-18 18:11 發表
問什麼好呢,我而家用緊書局紅雙喜?
請問書局紅雙喜買返來要幾錢 ? (橫 or 直)
學了一年波, 當你每日可以抽一小時出來打波(即係365小時),
2塊膠的性能真是應該下跌了不少, 可是塊書局紅雙喜又唔可以只換膠,
你應該先問准了家長, 定下左 Budget 目標, 咁我地先可以具體d 幫到你.
其實砌一塊板, 而家最平都要 $200 - $300 (當然點都會好過你的書局紅雙喜啦)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

當力epox彩色系列, 可諗諗佢 買裡面的黑色(off)

發新話題
最近訪問的版塊