51 123
發新話題

【本站通告】版主申請

【本站通告】版主申請

2011年開始,除球會外所有版塊之版主職位需重新申請
如有興趣煩請聯絡我們。

版主職責
1)加分,扣分
2)取消有問題,色情,暴力等帖子
3)更改不對的主題,或搬位
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

繼續可以嗎?
另外我想推薦jcclee做器材版主(但都要他接受),因他對乒乓器材非常熟悉,如他能做,真是網友之福呀!
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 咁你幫我問下佢 2010-12-18 19:45
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

申請返做YouTube+乒乓球比賽討論區 thx~
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +20 多謝支持 2010-12-18 19:43

我都要計續!哈哈哈哈

希望申請吹水區 ( 與乒乓球無關的話題 ), thx!
本帖最近評分記錄
<-->
.

咁我呢個無版塊既版主咪要炒友

你可以申請
香港乒乓網

我可否做番現在的版主
不變動

我都想做維持不變!

May I 繼續??

May I continue the current arrangement to serve the elderly table tennis lovers, please?
湯長老
四海五湖皆球友, 六合八方盡高 手。

May I continue?
討厭輸波,但無奈已成習慣!

Kei, ceci and sunnyfung1 would like to keep our post as before.

引用:
原帖由 borkee 於 2010-12-18 19:34 發表
繼續可以嗎?
另外我想推薦jcclee做器材版主(但都要他接受),因他對乒乓器材非常熟悉,如他能做,真是網友之福呀!
Support!!
He's really an expert!
He's also skilful in cutting and putting the rubber on the blade.

may i keep my post?
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 sam1996921 於 2010-12-18 20:10 發表
我可否做番現在的版主
不變動
please re-confirm 你現在做什麼板主ga ?
香港乒乓網

引用:
原帖由 raymondsir 於 2010-12-18 20:55 發表
May I 繼續??
你又係邊板ga ?
不過近年你除了攪比賽出現下外, 好像失了踪, 所以如果你做板主, 你要確保有時間上網
香港乒乓網

引用:
原帖由 Ceci 於 2010-12-19 00:22 發表

Support!!
He's really an expert!
He's also skilful in cutting and putting the rubber on the blade.
Thank you for your idea, but 版主最重要的工作是要上網. 同埋他個人願意做....所以若他願意做, 可請他確認一下.
香港乒乓網

Jcclee....暫時我屈了他做, 若不服, 可以提出上訴
香港乒乓網

希望申請 吹水乒乓 版主
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +1 tks, 但你要過300分先. 暫時你只是普通會員 ... 2010-12-24 02:17

51 123
發新話題