發新話題

【新界區月賽】: 3月23日 (日) 8:00-11:00pm 沙田源禾路 (完)

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-12 23:46 發表

你又有興趣...咁我睇下四月攪個羽毛球球局先..
n 年無打過, 連板都無, 不過都好想玩下

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-12 23:46 發表

你又有興趣...咁我睇下四月攪個羽毛球球局先..
羽毛球? 好呀, 女朋友話想打羽毛球, 你地攪, 我拉埋女朋友一齊去, 講明先, 我都無拍

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-13 09:10 發表

又出汝 吽 屎喇
嘩...今次真係唔知你講咩啦 ???

CONFIRM ME LA!!!!!!!!!!!!!!

不如打個羽毛球月賽.....我第一個打, 等你地看看我的羽毛 back hand
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我擔心難 book 場

一是在我會所打, 又平又靚, 不過好遠
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-13 11:08 發表
一是在我會所打, 又平又靚, 不過好遠
好呀....最擔心 book 場問題...你將軍澳者......唔係好遠

引用:
原帖由 瑤瑤 於 12-3-2008 22:37 發表

無阿海....咁羅殺..加油呀..為左我份奬品.....  
唔睬你啦..........................................>_<

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-13 11:58 發表

唔睬你啦..........................................>_
帶多兩個姊妹黎同你打氣

唉..地點在沙田源禾路體育館咁遠...
如果唔係, 都可能揍下熱鬧....

引用:
原帖由 瑤瑤 於 13-3-2008 12:27 發表

帶多兩個姊妹黎同你打氣   
係你先好講喎....

引用:
原帖由 乒乓人 於 13-3-2008 12:43 發表
新界菜..無計啦, 要O係番新界打

我仲記得依間野(源禾路體育館),因為上次輸得好甘

乒乓人好似唔玩月賽......可能我們水平底
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-13 12:47 發表

係你先好講喎....

我真係有家姐同細妹...

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-3-13 12:43 發表
黎啦......揍下熱鬧

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-13 13:33 發表
乒乓人好似唔玩月賽......可能我們水平底
咪...點解唔參加玩下

發新話題
最近訪問的版塊