37 12
發新話題

【本站通告】太陽 Promote 為資深版主

【本站通告】太陽 Promote 為資深版主

因太陽在過去一年來對論壇有很大貢獻, 現決定升為資深版主
暫定為期一年由2011-1 至 2011-12-31日
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

弓起!弓起!

我都差唔多一年啦
弓起...太陽

頭頂有光環
香港乒乓網

多謝壇主厚愛......
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

我唔愛你, 你都唔好愛我....你愛X田LA
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-1-21 01:48 發表
我唔愛你, 你都唔好愛我....你愛X田LA
我唔明喎
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-1-21 01:51 發表

我唔明喎
靚仔,扮唔明?
恭喜哂呀!頭頂現光璟!哈哈!

恭喜恭喜!

Congratulations
湯長老
四海五湖皆球友, 六合八方盡高 手。

wa, Promotion. Congratulation.

恭喜恭喜!
tungfai

恭喜太陽 !
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

Congratulations.  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

實至名歸

CONGRATULATION
<-->
.

Draw................Congratulation.....
欲講買
STEPHEN 1019
之2手板前,建議請用「搜尋」查看本人之買賣 ''秒殺" 紀錄,多謝。。

主板:全售。。
等待中。inner fibre ZLFS CS

恭喜恭喜!

弓起...太陽

37 12
發新話題