發新話題

回歸盃 - 第四回 ( 公開報名 )

bd_fan 幫 龍的芯 報名,謝謝!
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

快 d 叫風雲小子自已上來報翻
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

收到!thx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

me and helloman 報名 !Thanks
本帖最近評分記錄

好熱鬧既夏日端陽!

me too, please count me!
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 just you or do you need to help your mem 2008-3-18 16:38

me and hoieeee
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +20 ok 孖公仔 2008-3-18 16:47
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

我又來..........加亞偉
本帖最近評分記錄
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

有個問題6 B1 p% O. r$ Q! S& m
如bamboo........那時禁了7月1禁
* D7 A) x; _) x, `7 o4 [5 A& s- {但地區乒總比用多半年先禁(不是国際賽)3 k, ^. x+ l" d8 y  |
那我們禁不禁??
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2008-3-18 16:55 發表
: x4 M4 N% M+ ?  |有個問題
  D5 Z& ?  p; e% S: K如bamboo........那時禁了7月1禁
( E/ T8 d- x) v" S: J' H' k但地區乒總比用多半年先禁(不是国際賽)
6 Q/ D+ _7 Y$ K) C! V那我們禁不禁??
( g* p9 p# t# j: O6 P& C, t( l- t$ r& W
我攪比賽, 你話禁不禁好呢
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-18 16:58 發表 8 i5 P+ t' @4 S% _
  r! F" U5 u5 ?7 s: V& e3 ?

* j& h/ [% _# Q# Q7 v. g我攪比賽, 你話禁不禁好呢
* {+ K& `& @2 c7 k5 Y
禁條毛
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-18 16:58 發表
9 N5 X/ T  O  B" t" h
( _; }8 @' X) n) `6 _9 u) J, ]( a% R" z  a! [$ r4 o# f% z
我攪比賽, 你話禁不禁好呢
: n* _/ `" N3 v5 P( |* e# p0 V
我0地遲多半年先禁

已加+ i# X8 A+ z9 z+ N' v6 n  k

, g  K% i) B/ Z  _瑋仔, Bing, 一燈大師
香港乒乓網

贊助人 off+ / i$ S( ]* L: V, T/ a! J' R/ l
及 fatguy 參加
, F2 q' V% Q/ E/ D- Z4 Y' Y/ `
/ ~! F2 g8 \% S5 y% R: ithanks% p: M$ H- P3 u

" R+ l3 w5 n- E/ {. U( Y[ 本帖最後由 極道羅殺 於 2008-3-19 14:39 編輯 ]
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +1 收到 2008-3-19 17:29

還有三天接受板主優先報名...要報快 d 手
香港乒乓網

Topgun 呢幾日好似唔係香港,可以同佢報定名先嗎?
本帖最近評分記錄

貓:
: |+ r# g; T4 z( b% q2 D" e! |5 o" n2 ]
贊助人 一燈大師 + 吉尼 報名

我幫 //RAY\\ 報名

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-3-19 23:11 發表 # w; b, K. _- }# K% ^. h
Topgun 呢幾日好似唔係香港,可以同佢報定名先嗎?
6 u3 S+ i) r9 Z+ ?

8 F- ~; t0 y& g  u5 DTopgun 是超級板主. 他想唔打都唔得....你呢 Moon 兄. 你打不打 ?
香港乒乓網

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-19 20:01 發表 9 E: |1 D  [3 l) M
幫chuhoikuen同ohgnow報
: k- S" P2 U3 d( S9 ]
& G- F2 |3 K: v9 l) k/ j你是否問過他們 ??  若是叫他們 PM 我確認.  然后我加他們的名. 但是除你自己外, 你只可以加一個人.  你選一個吧
香港乒乓網

發新話題