發新話題

【轉貼】有關智賢之比賽 (當事人要求轉貼)

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-3-9 00:03 發表 I think 喪葉 can wow
我都咁話呀!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

Song Yip 兄就固然打爆我啦
連波記都贏我呀 可想而知波記呢十幾年黎成日打假波,專登輸比我
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 防守王 於 2011-3-8 17:32 發表

學你所講, 咪就係你放水比我, 放到我後尾係咁碰網, 滴死, 你先至追唔番之嘛....
羅輯上係,但實情係汝一波就快放我,由頭帶到尾

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-3-9 13:31 發表

假波記 佢貢勁架  !記得致高獲獲同吾打到甩褲貢滯, 斷估唔係流掛
Whn U 甩褲, I will     

有家有什麼說話快 d 同至高講 la
佢好快會比人 BAN IP
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

唔好ban至高啦!

引用:
原帖由 至高境界 於 2011-3-9 10:13 發表
Song Yip 兄就固然打爆我啦
連波記都贏我呀 可想而知波記呢十幾年黎成日打假波,專登輸比我
至高兄,

咁多兄弟撐你, 足以證明你人氣爆燈啦...

不過, 可能你打波時表情太誇張, 才令人誤會你打假波呢...

但如果你打假波都將其他人打爆的話, 就真係名符其實的 "至高境界" 了 (至少我咁認為!)

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-3-9 17:28 發表
有家有什麼說話快 d 同至高講 la
佢好快會比人 BAN IP
Ban 我一個至高,仲有千千萬萬個更高,極高,太高,勁高...

引用:
原帖由 小閒 於 2011-3-9 18:00 發表
唔好ban至高啦!
小閑子...

引用:
原帖由 songyip 於 2011-3-9 18:09 發表

至高兄,

咁多兄弟撐你, 足以證明你人氣爆燈啦...

不過, 可能你打波時表情太誇張, 才令人誤會你打假波呢...

但如果你打假波都將其他人打爆的話, 就真係名符其實的 "至高境界" 了 (至少我咁認為!)41 ...
Songyip 兄,唔好俾我個樣呃到你呀

引用:
原帖由 至高境界 於 2011-3-9 22:24 發表

Songyip 兄,唔好俾我個樣呃到你呀

其實至高係好.............................純情ga!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-3-8 12:18 發表

但你十五分鐘打爆左我三個三星波,,,
又點解釋先?
唔係呀, 15分鐘打爆三個波......

咁少?  咁佢真係溫柔左好多啦, 你見過佢每一分都打爆一個三星波未丫?

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2011-3-11 16:41 發表

唔係呀, 15分鐘打爆三個波......

咁少?  咁佢真係溫柔左好多啦, 你見過佢每一分都打爆一個三星波未丫?
咁果個球會一定破產
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

今日同佢練波練到出哂汗,
我從來都唔出汗架嘛,
佢又係話自己好溫柔......
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2011-3-12 23:56 發表
今日同佢練波練到出哂汗,
我從來都唔出汗架嘛,
佢又係話自己好溫柔......
wow..練波練到出晒汗呀~wow~~
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

引用:
原帖由 天樂 於 2011-3-13 00:12 發表

wow..練波練到出晒汗呀~wow~~
有幾wow呀? 因為今日好多人係到比賽, 又濕又焗...

引用:
原帖由 野田妹 於 2011-3-13 01:59 發表

有幾wow呀? 因為今日好多人係到比賽, 又濕又焗...
証明你幾咁努力練波

引用:
原帖由 天樂 於 2011-3-13 02:02 發表

証明你幾咁努力練波
我好認真架,
因為師傅好俾心機教我架,
唔似第二d人嫌我屎波就同第二d人打囉!

引用:
原帖由 野田妹 於 2011-3-13 02:18 發表

我好認真架,
因為師傅好俾心機教我架,
唔似第二d人嫌我屎波就同第二d人打囉!
邊個咁衰!?

發新話題
最近訪問的版塊