發新話題

[長膠] 長膠專用板 "木華黎"

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:30 下沉

長膠專用板 "木華黎"

[原创]亲见木华黎-黄建疆款球板
http://www.bokett.com/tt/dispbbs.asp?boardid=119&id=361815&authorid=0&page=0&star=4

[原创]刚柔相济-------我眼中的“木华黎”
http://www.bokett.com/tt/dispbbs.asp?boardid=119&Id=375652

wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

唔知樓主有冇用過"賽變", 而且同呢塊比唔知大家有咩唔同呢?
主板A: BTY 朱世赫
正手 :  37度狂3
反手 : 1.5 長膠
主板B : viscaria
正手 : 老2.1mm 狂2 35度 19#
反手 : 1.5 長膠
主板C:  NP700
正手 :  狂2 38 2.1
反手 :  1.9 SPECTOL

[原创]亲见木华黎-黄建疆款球板
http://www.bokett.com/tt/dispbbs ... p;page=0&star=4
wlwlwl

PRO. BLADE
<-->
.

好似用呢塊會高幾班波~~~~(博乒D人好推祟~)
但好似買唔到~~~~~
我都想試下~

遲啲會吾會出塊成吉思汗?
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

引用:
原帖由 ninthuncle 於 2011-5-7 11:57 PM 發表
遲啲會吾會出塊成吉思汗?
唔會 :拉登"專業板

~超級榮譽~

我上個月有幸同黃老師打了一場球, 當時他用蝴蝶王....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

唔知邊度有得買呢?
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

要打電話比東邪王建薑
wlwlwl

哈哈~不如我地儲埋香港有幾多人要~一次過buy~可以嗎???
(講笑~~~)

look like bty~TAKSIM.
主拍: 韓.金澤珠
膠皮:donic baracuda

有幸係河南同黃老師打波.......
佢當時用木華黎第X個板本........的確同Taksim幾似......

外形和结构都模仿taksim,比taksim硬,打长胶很好,适合高手用,拱球速度很快,磕球特沉。但价钱也比taksim贵,人民币1260,有需要我可以帮你们买。

洪华山

洪生,我好有興趣呀,唔知有冇橫板呢?

引用:
原帖由 borkee 於 2011-10-23 14:24 發表
洪生,我好有興趣呀,唔知有冇橫板呢?
有横板,不嫌贵我帮你定,一个礼拜有货。
洪华山

引用:
原帖由 ncc321 於 2011-10-23 18:06 發表
我覺得波板是沒分長膠用,反膠用,生膠用,花膠用的   
板没有绝对的用途,但某些板会有较为适合某些胶。只说木华黎这支板,设计者就针对打长胶而做出来的。当然,每一个人的用法也不尽相同。
洪华山

成二千港元,真係要詳細考慮一吓,謝謝!

發新話題