32 12
發新話題

回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 )

回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 )

粗略看一看參賽名單似乎今次想嬴比上次更難
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 1# 的帖子

同意
$ E6 k6 G' ~% p有好多甲組

我又買四四六六兄!!

我支持李一聞

志在參與% f( k* h5 E3 L; E6 B
切磋球技

回復 7# 的帖子

你太謙虛了

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-27 15:39 發表 : K/ }$ P0 j- N; g$ |; S" ^; G

1 S1 E% T4 {  L& Y' j  ~3 G! _) r+ M# K4 H
吾巧玩野 ... 防守哥 出招 .. 誰與爭鋒
+ f2 v7 ?. [5 U$ p
0 h9 O. @8 u5 L( n; M. A( s) u四六兄你隱藏食力得咁耐應該好辛苦啦!!! 你今次一定要出蕉啦!

44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-27 17:04 發表
' R  C( f. S5 I) s% H1 ?/ j! Y2 @3 j44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
; |9 M% Y# d+ X$ K
) @: |, N( F- w8 l
四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-27 17:12 發表
) n/ ?# V- [& B$ C5 }% Q. G/ O0 Y" ?  z# t" ~6 \3 y; O, b

3 R% {! [0 \# v8 ]* `: `( a四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!
  }0 e9 L1 Q+ M# }: E7 ^0 {6 D
; e8 t$ i4 y4 ]/ J3 HTotal Agree !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-28 10:03 發表 " C, t, p% A1 @1 }6 Y
你兩條友 ..... 夠薑就 打場回雞杯 前奏 ..... 睇下 吾爆吾爆汝
  g9 [/ d; q* E* d( 成機厄波打   )
# {  m* \' ~8 M
4 G  K5 v& C5 Z( {
出真火既四六, 我地邊夠你打丫?? 唔使打, 我認左輸先!

44_66 下次記得邊個是長膠王子
5 ~) A  N0 B) X! t* c. c唔好再問我
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-28 12:36 發表 ' |9 k. Z; l7 p( s
44_66 下次記得邊個是長膠王子
! P8 T2 i2 f# o: j# N唔好再問我
3 F  w7 }3 `1 K. t
) j2 |% g! Q2 ]0 O2 D% o% g最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!
3 _5 q9 _, y' d) m( B係wor! 長膠王子有報名咩??

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-28 23:16 發表 , d5 f4 |4 F! T- p1 O

4 C3 T9 [8 H1 u# [+ F) Y3 S9 l% z" n; S$ F
最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!
( Y, c6 W0 S" g6 A& `8 o# ]係wor! 長膠王子有報名咩??
. v+ `- d/ h5 Q. A& J. I  e
  }. F0 ^7 U+ N2 U* e
& i' y7 F2 p7 k" W5 C0 P
如果他夠月膽唔打, 我四月七日玩死他
香港乒乓網

我支持...乒之仁!!

32 12
發新話題
最近訪問的版塊