32 12
發新話題

回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 )

回歸盃 - 第五回 ( 高手雲集 )

粗略看一看參賽名單似乎今次想嬴比上次更難
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 1# 的帖子

同意' A3 _4 g$ l/ l6 I/ H, v5 K
有好多甲組

我又買四四六六兄!!

我支持李一聞

志在參與
- t* {2 d, q0 ^切磋球技

回復 7# 的帖子

你太謙虛了

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-27 15:39 發表
9 C% V9 e2 Q: ~5 e4 f4 B
% z1 |& R9 w$ k9 C  _
, S5 x. d2 O% r$ U吾巧玩野 ... 防守哥 出招 .. 誰與爭鋒
3 S  b% p4 b! |/ G. \
" D; e2 r5 g% w( p/ o, f, [
四六兄你隱藏食力得咁耐應該好辛苦啦!!! 你今次一定要出蕉啦!

44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-27 17:04 發表 2 a4 ^7 t' B2 ?4 Q$ c. {6 {, P3 a% l
44_66 一向是頭頭種子, 元旦杯放水給長膠王子, 否則長膠王都要早走
, R# \4 \( }2 h' g) d, R" g5 x6 f# H! _' U2 o- l" S  O
四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-27 17:12 發表
0 U1 z4 f- R% R% A3 E% B; C4 W- A/ q4 x. b% P  }
) V( o- t( ~3 R2 h
四六實力未見底, 我地呢度既水平, 可能未能令佢出招!!!
- n; s, F7 |  V7 A, I. w$ X; a0 K2 }& ?/ w5 m; v
Total Agree !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-28 10:03 發表
( l# r$ L9 [2 E1 H你兩條友 ..... 夠薑就 打場回雞杯 前奏 ..... 睇下 吾爆吾爆汝
/ f$ Q$ i- T& x' }. I4 N  Q) l" @: k( 成機厄波打   )
) u8 J! ^- E1 D1 R' v4 Z  j
* @% m3 [3 `; S5 @# z
出真火既四六, 我地邊夠你打丫?? 唔使打, 我認左輸先!

44_66 下次記得邊個是長膠王子
; N: E. X: w* \5 n" p# G唔好再問我
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-28 12:36 發表 $ ^, ~$ k8 u5 J7 h
44_66 下次記得邊個是長膠王子 6 H3 e: z% J. F4 Q$ i6 c" O6 T
唔好再問我
* @6 h) @, j; f$ c
/ Y  b# T+ p$ S* F2 Y
最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!8 O+ o7 }. Z4 y1 p
係wor! 長膠王子有報名咩??

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-28 23:16 發表 , t- S7 w8 [' x5 [4 E8 r
. n. z1 U" L1 j7 t5 _- e

0 K+ r9 f) s! U1 a  v" ~  G& T& E最驚四四六六問你佢自己係邊個o者! wakakakaaaa!!( H. _. Q- ]6 K+ H
係wor! 長膠王子有報名咩??
$ k2 z2 L1 `- Z6 t
+ `$ c$ U' T8 p% @. e1 m6 j5 }4 u1 t8 w) p! I* g+ r+ h
如果他夠月膽唔打, 我四月七日玩死他
香港乒乓網

我支持...乒之仁!!

32 12
發新話題
最近訪問的版塊