24 12
發新話題

hold一塊全新t64

hold一塊全新t64

t64~因為買錯了~本來打算買t05...
由於開封了~所以不能換~
100%新~>  (紅色)
%390~(不議價~我買也450元~)

兩樣一齊買可平

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
YEO
正手 : 狂飆3
反手 : baracuda

要T 64............

I'm thinking why taksim is so cheap
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

如果係真貨就好底喇!但個butterfly牌好似高咗小小嘅?(唔知係唔係直板問題呢?)
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

好似 BUTTERFLY 個尾牌咁高, JTTAA 又咁低既
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

如果係真貨,我買

= =我唔知係米真=0=
所以向師兄幫手驗下~~友人送既~~

我都唔識分辨~

YEO

好有興趣 可否聯絡傾下點買?

睇Butterfly 銀牌....唔似係真貨
(但佢講明是朋友送的....我都唔識處理)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

我諗咁LA, TAKSIM 太多假貨, 而樓主也只是開$300多元,
加上樓主都唔確定貨是真假及來源, 有見及此我們保守一點, 暫時適合放在這裏售賣,
不便之處, 請諒.   
BTW, 我建議如果你朋友有購貨單據或可証明貨的真偽
香港乒乓網

引用:
原帖由 Happy仔 於 2011-5-17 00:01 發表
如果係真貨,我買
光棍佬教HAPPY仔.....不是HARD SELL, 我都想過買, 但是因為真假難分, 還是去商譽好的店買吧.
香港乒乓網

你會5會要bryce speed 黒色全新?

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-5-17 02:00 發表
我諗咁LA, TAKSIM 太多假貨, 而樓主也只是開$300多元,
加上樓主都唔確定貨是真假及來源, 有見及此我們保守一點, 暫時適合放在這裏售賣,
不便之處, 請諒.   
BTW, 我建議如果你朋友有購貨單據或可証明貨的真偽
等我問下先~~
YEO

引用:
原帖由 kangaroo626 於 2011-5-17 07:18 發表

等我問下先~~
樓主,從先前的相片可見Butterfly銀牌上字樣,fl是分開的,而且字體粗身,可以斷定為假貨!

因真貨fl字樣是連結在一起,兼且字體清晰幼細!!

fl 是橫板喎 (應該叫 Viscaria)

Taksim 是直板....
(真貨鐵牌上的凸字應該是清楚而明顯的, 見圖中的不是如此)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-5-17 13:35 發表
fl 是橫板喎 (應該叫 Viscaria)

Taksim 是直板....
(真貨鐵牌上的凸字應該是清楚而明顯的, 見圖中的不是如此)
我是講Butterfly銀牌裏面果兩個fl字母!!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2011-5-17 14:03 發表

我是講Butterfly銀牌裏面果兩個fl字母!!
(明白)

弧圈結合亂打師兄是想講 : 鐵牌上 Butterfly 的 fl 字母是分開了的 (與真品不同)

(PS*) 賣方也因為真假難辨而主動放棄了出售貨品.

Thank You !

為什麼樓主話t64買錯左,但現在話友人送既~~~?

引用:
原帖由 wiilliamng 於 2011-5-17 14:30 發表
為什麼樓主話t64買錯左,但現在話友人送既~~~?
友人送既係球拍!

兩樣野黎~~
t64買錯
玻板不知真假~所以唔賣了~~
自己用黎打下~~試下手感就知
YEO

24 12
發新話題
最近訪問的版塊