發新話題

【本站通告】本論壇被黑客入侵

Highly appreciate the effective and efficient maintenance  of orderly operation of HKTTF by Smallstar.
湯長老
四海五湖皆球友, 六合八方盡高 手。

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-7-11 11:42 發表
個黑客應該係唔識中文既....
你又知個黑客唔識中文? 哈,不過比佢改到我地個論壇首頁都唔知係乜文,唔識睇,

引用:
原帖由 smallstar 於 2011-7-11 12:37 發表

你又知個黑客唔識中文? 哈,不過比佢改到我地個論壇首頁都唔知係乜文,唔識睇,
啊,個hacker會5會hack到其他會員d IP呢?

我0晨上唔到論壇...

引用:
原帖由 HK-KC 於 2011-7-11 12:52 發表

啊,個hacker會5會hack到其他會員d IP呢?
Hack 個 IP 黑客係無用途既, 而個IP 係響SQL database 裹面,又要花好多時間先要再破解另外一組密碼.所以唔會咁做。

...星星好野!
討厭輸波,但無奈已成習慣!

thanks

唔怪得琴晚上極都上唔到啦,以為個網頁維護緊

或者外國人用咗hkttf做hack壇練習場(純粹斷估)!

有關是次被點客入侵之事我已經啱啱去了警局備案.  反正樓下便是....
本帖最近評分記錄
  • 魚腩 +10 好嘢! 2011-7-12 08:47
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

星貓萬歲
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

捉個hacker出來yim左佢

專業HACKER 無咁易CHECK到

引用:
原帖由 smallstar 於 2011-7-11 13:00 發表

Hack 個 IP 黑客係無用途既, 而個IP 係響SQL database 裹面,又要花好多時間先要再破解另外一組密碼.所以唔會咁做。
咁就好,如果比佢hack到d會員電腦就大件事@@

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-7-11 13:35 發表
有關是次被點客入侵之事我已經啱啱去了警局備案.  反正樓下便是....

引用:
原帖由 smallstar 於 2011-7-11 12:37 發表

個理由好簡單
如果佢識睇中文, 佢就一定唔會 Hack 我地個網站,
反之, 會馬上 Join 論壇成為會員 !
本帖最近評分記錄
  • 魚腩 +10 非常贊同 2011-7-12 08:48
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-7-11 17:42 發表

個理由好簡單
如果佢識睇中文, 佢就一定唔會 Hack 我地個網站,
反之, 會馬上 Join 論壇成為會員 !
咁都比你諗到

琴晚上吳到!!!!唔該哂你呀!

發新話題