40 12
發新話題

回歸盃 - 第二回 ( 特別嗚謝 )

回歸盃 - 第二回 ( 特別嗚謝 )

多謝乒工廠, 今次出力相助我們一同攪今次比賽.  Gary_Cheung 辛苦你啦
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

希望今次試驗合作成功

多謝兩位比機會我盡一點綿力

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 00:55 發表 ' J3 v+ \9 W; W9 c7 L
多謝兩位比機會我盡一點綿力
/ H; v6 Q5 T9 j
有心出心,有$出$,兩樣都無就出賣

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:07 發表 ( e  {5 [* G* e$ y; g# w1 `- O2 u

- k& b% _! _9 `  y. b有心出心,有$出$,兩樣都無就出賣
5 F& o, X, J% O+ h7 n& p

6 W; X' i- b; ]+ q# v# L4 {
, R: S& i3 ^$ H, p" b. o4 T' u
0 T5 s9 Q! T, _# F. i9 B我做人有底線的

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:09 發表 & M* g& \+ d  f: ^- P4 o
9 Y9 ^* I2 b* n( M

# x. y* P/ T* i' u3 l9 G/ U- o+ K
. `( h5 O- }! i- o5 X4 V5 [6 ^
, O4 m5 g+ {; M' ~0 j' T9 J我做人有底線的
- G4 r' L/ n# ?* g, i條線咩色先

我無 interested....輝 sir...你要啦...我論壇歡迎任何性取向的人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 01:12 發表 ; I4 _5 a* \. L* k; k! b
我無 interested....輝 sir...你要啦...我論壇歡迎任何性取向的人
4 k5 ~5 a" m" H; F( K1 Q咁我一向都無歧視佢喎

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:13 發表
- H; P% W9 o' u" H7 o$ M4 f; o1 x4 M' i; ?
咁我一向都無歧視佢喎
9 A  _( X) O& X" l# `. x) L0 a8 i# A4 _3 M
* {& u3 h8 A# C# _/ v0 n
我夠無歧視你玩d咁野啦!! 衰公

你們兩個...... ...總知你們唔好騷擾其它會員
香港乒乓網

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:21 發表
: E  J' ^4 W  C( I# a4 a! J
4 s8 Z8 @5 z$ w; ~
4 k# N- l: ]: p  ^+ J! J7 R: s- x5 k) @' j" \1 o! b; ]2 `1 N2 V
我夠無歧視你玩d咁野啦!! 衰公
' Z7 J4 D+ j9 _! o8 s咁多人玩你唔通你全部歧視晒佢咩

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 01:33 發表 1 g# r; I8 E2 {$ q! m6 v
你們兩個...... ...總知你們唔好騷擾其它會員
& o  t7 g6 d) J. y1 n$ r0 j: G
你上次我都無話你騷擾喇

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:34 發表 5 X: G8 j8 ]0 E' e3 W, K8 h

$ J3 b6 [+ y9 p你上次我都無話你騷擾喇
' q: w4 ?0 d2 a- O7 l% t/ T8 w9 M3 S

4 a2 G4 Z1 r# u+ K; ^+ }! ~+ Q& y衰貓外表的確斯文,奈何................................

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:42 發表 ' u2 [5 H( @0 r2 R* _6 s; C

+ W. w  N# h: g& o& d" \
2 [! q  ^" H! y* M0 H衰貓外表的確斯文,奈何................................
/ m+ F% T+ R7 K7 {) T
C9

以前的騷擾主要是說噪音; 現在的會令人聯想到... ...

Thank you 有心人

得到回歸杯首位贊助人捐出$500 作為大會經費之用,本人謹代表全乒工廠同人向神秘人說聲道謝,捐款雖不多,但心意大家都會感受到,我地一定全力搞好呢個賽事!!!!

我覺得好多 la...多謝 神秘人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 11:55 發表
# P; @, c3 q+ o  [$ z! W, j& S+ Y我覺得好多 la...多謝 神秘人
9 }9 R& Q7 {3 u% B9 y

$ o- n7 W& O1 p5 E9 L我諗梗點答謝佢

你可以送個香吻比 佢.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 12:02 發表 ' `7 S; W* u+ K# H
你可以送個香吻比 佢.....
4 O- T& M( Y) m$ u
* w6 O0 n4 }/ W. }
! u( N  O( E) Z  C6 [咁你代表啦!! 你係喳fit人!!!!!!!

40 12
發新話題
最近訪問的版塊