40 12
發新話題

回歸盃 - 第二回 ( 特別嗚謝 )

回歸盃 - 第二回 ( 特別嗚謝 )

多謝乒工廠, 今次出力相助我們一同攪今次比賽.  Gary_Cheung 辛苦你啦
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

希望今次試驗合作成功

多謝兩位比機會我盡一點綿力

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 00:55 發表 " l1 ~* P( {5 {- j* Z& s0 F  I, P
多謝兩位比機會我盡一點綿力
; u7 n* D3 t+ y  Y7 P. B6 j7 v% m
有心出心,有$出$,兩樣都無就出賣

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:07 發表 8 l7 g. \  Q2 q$ t% B) Y
9 ^1 r, k) M2 y' q* d
有心出心,有$出$,兩樣都無就出賣
7 P( R+ Y1 s. \7 W* f+ b( o) K
8 d7 i- w1 w( }3 V1 y4 J& C* ^- U
& |4 ^4 N9 D6 r6 G* _/ N
0 X) q9 H3 G6 i1 b8 X5 W
我做人有底線的

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:09 發表 0 _8 f( j) |$ d2 i
( p+ u+ i  f* k7 A

4 g3 i9 B! T" q$ l/ k! H) z2 F- i. E9 Z: y0 `5 F
9 ~: s6 S% q) G- p1 l' O" e
我做人有底線的
0 `3 ?& x/ Y: Z7 _
條線咩色先

我無 interested....輝 sir...你要啦...我論壇歡迎任何性取向的人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 01:12 發表 + s$ ~1 n1 _6 z- w4 N- Z9 K
我無 interested....輝 sir...你要啦...我論壇歡迎任何性取向的人
' ~1 V3 k% g) ~6 w咁我一向都無歧視佢喎

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:13 發表 3 k, H0 M# C2 G! ]# Y! _7 s

! w5 g  o( {5 Q! C' B咁我一向都無歧視佢喎
* ]3 J; `: y$ ?! S8 E& {4 W

/ c% Y$ J3 U( t2 p* T9 d# K+ ~. ?$ B( w* G' m" N& e! J% e0 S# L7 a
我夠無歧視你玩d咁野啦!! 衰公

你們兩個...... ...總知你們唔好騷擾其它會員
香港乒乓網

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:21 發表
/ D/ O5 d1 j0 O2 X. n) T2 `: F1 |% w' }+ D+ V

; L/ z9 a2 d# y7 @
! N# g/ g6 i$ x( u# X% z+ {4 {我夠無歧視你玩d咁野啦!! 衰公
% s3 @1 `* E6 ^% @
咁多人玩你唔通你全部歧視晒佢咩

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 01:33 發表
8 g1 t; U; S% q, d8 c你們兩個...... ...總知你們唔好騷擾其它會員
8 T- x. o; A! \% o; R# I( b/ R
你上次我都無話你騷擾喇

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:34 發表 $ r3 s7 e& m. y: x# E; I- l
- b5 f% B& _0 I  r- z
你上次我都無話你騷擾喇
  d; f6 ?; R+ a; m/ S+ l

; p/ f* B$ E$ w% d2 c衰貓外表的確斯文,奈何................................

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:42 發表 ) ~# C5 s+ }4 a$ b5 D

3 t& f/ n" {( X: \# s! W/ X$ v3 \) {, E4 {9 Y: [; S
衰貓外表的確斯文,奈何................................
/ S, O+ {7 f) {6 Q4 G$ Y
C9

以前的騷擾主要是說噪音; 現在的會令人聯想到... ...

Thank you 有心人

得到回歸杯首位贊助人捐出$500 作為大會經費之用,本人謹代表全乒工廠同人向神秘人說聲道謝,捐款雖不多,但心意大家都會感受到,我地一定全力搞好呢個賽事!!!!

我覺得好多 la...多謝 神秘人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 11:55 發表 ' T/ W' k9 b8 u
我覺得好多 la...多謝 神秘人
, U/ B9 b# V" _: N% w  m1 q: {6 |' {& f+ z: S# \5 T# R
我諗梗點答謝佢

你可以送個香吻比 佢.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 12:02 發表
7 [$ F- P" w: e4 f, g4 v. w你可以送個香吻比 佢.....
* H% \8 v6 Q  F* a6 A) M4 \9 n9 S
: U- K* Q0 u. p& }) S# w; J- M
, ]- b+ [" h" e
咁你代表啦!! 你係喳fit人!!!!!!!

40 12
發新話題
最近訪問的版塊