55 123
發新話題

[南區月賽] 8月19日(五) 8:00-11:00pm 黃竹坑體育館

[南區月賽] 8月19日(五) 8:00-11:00pm 黃竹坑體育館

日期︰2011年8月19日 (星期五)

時間︰8:00-11:00pm

地點︰黃竹坑體育館籃球場 (8張台),

名額 : 本會派出 16 人,公開報名16人, 共32人
玩法: 4人一組打小組單循環賽,3局2勝, 每組兩位南區球會代表, 兩位公開代表
      每組1,2名打上線爭冠、亞軍, 雙季軍 (上線,5局3勝)
      每組3,4名打下線爭下線冠軍、亞軍 (下線3局2勝)
      如有時間剩歡迎私片

獎品:上線冠軍 百佳禮券 200元
     上線亞軍 百佳禮券 50元
     上線季軍 Nittaku 3★ 2筒 - 2名
     8強 紅雙喜3★ 1筒 - 4名

下線冠軍 紅雙喜3★ 2筒
     下線亞軍 紅雙喜3★ 1筒

費用:$40, 大小同價

賽程 : 當晚準時8:05抽簽, 8:15開波, 遲到者將由大會抽簽

報名 : 請在此留言, 然後 pm 小弟你的姓名和聯絡電話, 先到先得, 以論壇時間為準

棄權 : 請棄權者於開賽前24小時通知本人, 由最先後備者補上, 若18/8晚上8時後棄權仍需繳交費用, 以論壇時間為準

本會保留修改章程之權利

希望各位多多支持, 踴躍參加!!

南區代表:
1.uncle
2.Simon
3.金毛
4.Ricky
5.Kenneth
6.Thomas
7.A華
8.業
9.十萬轉
10.大卓
11.梁sir
12.東
13.Elvis
14.菜頭
15.細卓
16.張生

公開代表:
1.KC
2.大眼仔
3.阿but
4.乒乓小王子
5.F1 hunter
6.歐學祈
7.卓朗
8.貓屎
9.Thomas
10.柏熹
11.卓肥
12.
13.冬姑 (現任甲組, 乙組冠軍)
14.wyu_daniel
15.
16.

後補名單:
1.
2.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

小弟第一次搞比賽, 希望大家多多支持!!

我報名,多謝。

我同牙BUT JOIN  2個人  THX

我又參加

我又參加

JOIN WIF A FRIEND

1. 卓朗
2. 貓屎
3. 00
4. 柏熹
5. 卓肥
6. 吉田本上
7. 冬姑
8. 司徒
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

南區球會開月賽, 一定班行馬來支持....
香港乒乓網

wa, 咁疊馬? 冬姑教練都來埋? 咁我地打咩呀? 不如小弟直接比$200你地好了......

如無意外應該係.....
如果有人唔得, 我未叫馬木木來頂LAW
香港乒乓網

子聰+ one fd join
主板: 黑檀5cs 正手:  國狂(國套)3 反手: Andro rasant

再唔來南區打波, 某名校老師又會投訴我不來....
香港乒乓網

話時話你地有多少張枱 ??  是否八張
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-8-6 13:26 發表
如無意外應該係.....
如果有人唔得, 我未叫馬木木來頂LAW
咁我寧願馬木木來啦, 豪兩舊水睇佢打三粒鐘抵到爛啦!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-8-6 13:27 發表
話時話你地有多少張枱 ??  是否八張
8張, 係我部電話唔爭氣, 影唔晒8張, 下次轉過部相機影晒比衰貓睇

上週二馬木木大戰法國施拉格.....有人專登教完波由青衣趕過來看...
香港乒乓網

多謝衰貓大力支持, 一次過報8個名, 7am出post, 1pm已爆晒

你支持我...我點會唔支持你.
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-8-6 13:27 發表
再唔來南區打波, 某名校老師又會投訴我不來....
某名校教師話係邀請你來打波, 唔係邀請你來打劫!!   

你們十六個人. .....

十 大門神
四 大金剛
左右護法...

試問點打劫呢?
香港乒乓網

55 123
發新話題