發新話題

(必須出相) 2011 論壇之花 及 論壇之草 提名

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

回復 20# 的帖子

I like your suggestion!
本帖最近評分記錄

雷樂兒
主拍: 韓.金澤珠
膠皮:donic baracuda

所有參賽者必須有相
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-8-15 13:27 發表
歡樂各位提名, 亦可 轉貼花草的圖片 (論壇特許轉貼 facebook之相片)

以往曾經得奬者可以再參選.
还是专心打球好了,我们老人家不适合拈花惹草。
洪华山

雷樂2222222222222222;.....嘻嘻
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 加分, 但有無多一張... 2011-8-16 13:21
哈哈`^^...我要創造奇跡~

我提名阿舜(譠草)!
一個十分愛父、主、聖靈的人!^^

貓哥...我簡吳到下一張啦....雷樂2張張相都甘靚....係呢張無外人

引用:
原帖由 ﹏°中文C..× 於 2011-8-17 01:54 發表
貓哥...我簡吳到下一張啦....雷樂2張張相都甘靚....係呢張無外人
咁雷樂兒又真係靚得太緊要
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

Like
Like

我自動退出.我什麽都唔識.費事的人以論壇質數咁差.
論澶應該設立小組審核.唔好立亂有人提名就寫上去名單內.

貓哥我要退出.因為我唔得閒.我要參加武術比賽.乒乓壇上的一切選拔你找貓仔啦.拜拜

太陽之子 & 秋伊
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

引用:
原帖由 wlwlwl 於 2011-8-17 12:18 發表
太陽之子 & 秋伊
成年前既相都俾你搵到

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-8-17 12:28 發表

成年前既相都俾你搵到
有咗哩張相, 你 SURE WIN
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

引用:
原帖由 wlwlwl 於 2011-8-17 12:45 發表

有咗哩張相, 你 SURE WIN

乒匯乒乓球會

雷樂兒la

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-8-15 13:52 發表
為以示公証, 管理員及其家人不得 參加

[img]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/226371_10150251134802658_776482657_8662993_7555294]
i miss 呢個好可愛既馬來西亞小弟弟><
但貓哥....呢張相好核突!!!!!!!!....刪左佢換過張啦

引用:
原帖由 ﹏°中文C..× 於 2011-8-17 20:43 發表

i miss 呢個好可愛既馬來西亞小弟弟><
但貓哥....呢張相好核突!!!!!!!!....刪左佢換過張啦
我寧願用姨家profile picture個張算啦
我成全妳

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-8-17 22:29 發表

我成全妳

搞事呀....我吳係叫你post囉
姨家係兩張都係度囉=.=

引用:
原帖由 ﹏°中文C..× 於 2011-8-17 23:26 發表

搞事呀....我吳係叫你post囉
姨家係兩張都係度囉=.=

乒匯乒乓球會

發新話題