發新話題

【本站通告】警告小以信

【本站通告】警告小以信

我不在香港數天, 聽聞你經常灌水....
本站已經派專人留意緊你..若再有太多無謂灌水..將被 Ban IP
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

好惡呀><''''''''''''''''''''''''''''''
哈哈`^^...我要創造奇跡~

嘩, 教仔

老豆發惡喇!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-9-10 03:24 發表
我不在香港數天, 聽聞你經常灌水....
本站已經派專人留意緊你..若再有太多無胃灌水..將被 Ban IP
無"胃"灌水, because no stomach, then water would flow to the gut directly.
Just kidding.
Bty innerforce 兩面反膠

小以信年紀仲細。還有得教。

再灌水,唔俾打tenergy
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

Warning
tungfai

i will help mao gor
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

六,七歲就識得打中文字, 幾叻仔喎, 我到二十歲先識打中文

要學打倉頡....不準打打簡易
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-9-10 11:54 發表
要學好倉頡就要練多D
但係又唔比無謂灌水
咁睇看小以信要抄書或抄報紙來練好倉頡
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-9-10 11:54 發表
我都未識打

發新話題