26 12
發新話題

【本站通告】取消戶口

【本站通告】取消戶口

剛 Delete 了近 100個戶口

1) 註冊了從不發言
2) 一年來沒有登入
3) 「未經許可,在不適當的版位賣廣告。」

如果你不幸被我取消了戶口, 請重新註冊 (不用我相信你不在名單以內)

國內簡体用戶 都delete
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

報到下先...........不然
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-12-16 16:44 發表
國內簡体用戶 都delete
入了來從不發言
又一年無入來
仲要是簡体
便 delete

本地用hkttf, 內地用cnttf (純屬在下9up)

引用:
原帖由 feideepking 於 2011-12-16 16:54 發表
本地用hkttf, 內地用cnttf (純屬在下9up)
外星用 fdkttf
我自己用 小童ttf

最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

膠皮用TRF ,,,,,,,,,,
主拍 timo boll zlc 直拍 正手klt 紅鑽石, 反手 hexer

副拍 taksim 直拍 正手 klt 紅鑽石, 反手 yasaka rakza

副拍2 張繼科 正手 neo 省狂, 反手 yasaka rakza

是嗎 ?! 唔知有冇我份呢 ?! 不過我返而想轉名 ! 因為我發現我年紀已不少了 ! 不能再叫文仔 ! 故希望轉名 !

引用:
原帖由 文仔 於 2011-12-16 17:35 發表
是嗎 ?! 唔知有冇我份呢 ?! 不過我返而想轉名 ! 因為我發現我年紀已不少了 ! 不能再叫文仔 ! 故希望轉名 !
改文哥哥, 文叔叔定文伯伯呢? 我特別幫你轉名

幫我查下叫 -  葉師傅 , 得唔得呀 ? 謝謝 !

引用:
原帖由 文仔 於 2011-12-16 17:41 發表
幫我查下叫 -  葉師傅 , 得唔得呀 ? 謝謝 !
好, 就改 葉師傅 啦, 兩分鍾後再 login 啦

ok啦 ! 不過雄昇球會版及網誌的版主仲係文仔啊 ! 唔該 !

引用:
原帖由 葉師傅 於 2011-12-16 17:46 發表
ok啦 ! 不過雄昇球會版版主仲係文仔啊 !
你要入一入去, 先會更新架!
更新左啦

尚欠網友網誌版主名未改 o 謝謝 !

引用:
原帖由 葉師傅 於 2011-12-16 17:51 發表
尚欠網友網誌版主名未改 o 謝謝 !
我見改左喎

唔該哂 !   

引用:
原帖由 是神 於 2011-12-16 17:19 發表
膠皮用TRF ,,,,,,,,,,
報一報到 +
爛玩屎波,正是在下.
服役中:百希達中直+省隊打底藍鯨(多謝天悅球會會長)

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-12-16 16:43 發表
剛 Delete 了近 100個戶口

1) 註冊了從不發言
2) 一年來沒有登入
3) 國內簡体用戶

如果你不幸被我取消了戶口, 請重新註冊 (不用我相信你不在名單以內)
做得對               
打每一球都要思考
享受每一球的變化

ncc321 二世

國內簡体用戶通常是黑客攪的,我以前攪網上攝影會.一日都幾十個架!
主板:剛力 正手MXP 反手D-TECS 0.5
副板:羽佳純子 正手MXP 反手D-TECS 0.5
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板:黑鐵牌大力神 正手MXP,反手T64
練習板:黑鐵牌普碳 正手MX-P反手T64
練習板:綠翡翠 正手MXP 反手仙人掌1MM
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

26 12
發新話題