29 12
發新話題

【本站通告】版主申請

【本站通告】版主申請

2011 即將結束
2012 將會選出新的版主,

如有興趣留任, 請PM與我聯絡
如有興趣在 2012 年嘗試做版主, 也可以 PM 我申請

凡不 PM 我的舊版主視作放棄. 2012 后我們會更新有關資料

主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

PLS LEAVE MESSAGE HERE, TKS!

kei, ceci and sunnyfung1--keep the previous
Thx

keep the previous
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

原始短消息: 想嘗試申請做版主
引用:
我打左接近一年乒乓球,對乒乓球好有熱誠,在今年6月經朋友介紹先知有此論擅,現在我每天都會上hkttf幾小時;多謝本論擅令本人增加了不少乒乓球知識!我之前無做過版主,現在見有此post所以我想嘗試申請做版主
無問題, 你想做那一版

想做版主的, 請跟 post 留這. 任期一年 (見習, 三個月)

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-12-29 15:08 發表
原始短消息: 想嘗試申請做版主

無問題, 你想做那一版

想做版主的, 請跟 post 留這. 任期一年 (見習, 三個月)
我到現在對版及膠認識都嘗淺,我唸我想試做吹水區(唔知可以嗎?)

回復 8# 的帖子

" 福音特區 " 是否都適合呢?

引用:
原帖由 tommy1111 於 2011-12-29 15:54 發表
" 福音特區 " 是否都適合呢?
我較想做d人流多的版區(如:吹水區)但如無,福音特區版我
都ok

繼續!
屎波怪

Keep

Stay

唔該繼續!

我想年嘗試做版主,可以嗎?

我都想試下做版主

唔該繼續呀!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 kanlok 於 2011-12-29 17:53 發表
我都想試下做版主
你對器材o甘熟識  ,好應該做器材討論版服務大家

引用:
原帖由 feideepking 於 2011-12-29 16:28 發表
Stay
你做了版主好久,比 d 後生做下啦
打每一球都要思考
享受每一球的變化

ncc321 二世

唔該繼續!
討厭輸波,但無奈已成習慣!

29 12
發新話題