45 123
發新話題

【本站通告】乒乓電台

【本站通告】乒乓電台

全港第一個網上乒乓電台即將面世........
現正籌備中
如有任何網友有興趣加入, 歡迎 pm
我們需要大量人材

招攬以下人仕
1) DJ (訪問員)
2) 技術顧問 (負責剪接, 錄音或后期制作)
3) 編導 (設定問題, 找嘉賓訪問)

如果你有其它專長, 也歡迎你加入我們.

開台?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

good news

exciting
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

回復 1# 的帖子

more details???(time, place...)
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

暫時只是構思. 想多d 人認識乒乓球, 打得好的球手多點人認同
始終傳統媒體太不重視乒乓球
看天打開報紙都只是見賠率賭波

回復 6# 的帖子

if you need my help and i can do it, i will try 100% best

tks
咁你做我地的電台王子 la

電台王子, 你最想 訪問邊個呢 ?  
安排論壇之花比你訪問, 好唔好呢

比段時段我講歴史牙
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

一定 la BrianDD....點少得你

Great idea

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-1-4 15:55 發表
電台王子, 你最想 訪問邊個呢 ?  
安排論壇之花比你訪問, 好唔好呢
我幫你安排好冇?
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

support

主拍: 韓.金澤珠
膠皮:donic baracuda

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-1-4 16:12 發表
只怕壇花太忙

乒匯乒乓球會

SUPPORT
<-->
.

依~ 會5會有我份呢~

引用:
原帖由 Manley 於 2012-1-4 16:44 發表
依~ 會5會有我份呢~
點會冇你份

乒匯乒乓球會

45 123
發新話題