發新話題

大家請幫忙一下!(Deadline:5/2 12:00 nn)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
why??
but is okay
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

依家投唔到票

回復 204# 的帖子

me2
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

點解投左幾次,票數都無變

好似已經限制左每人投票次數,未投過票人有可以投

咁遲先限制投票次數
直板兩面弧圈/長膠倒板打法

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

我仲可以無限投喎

回復 230# 的帖子

你仲可以投,但現在票數基本上無明顯増加

投唔到點解決呀=0= E 家先黎搞D 咁GE 野~!! 黑暗到離晒普

引用:
原帖由 Manley 於 2012-2-2 20:41 發表
投唔到點解決呀=0= E 家先黎搞D 咁GE 野~!! 黑暗到離晒普
而家佢地改左software 認IP, 同一IP 唔可以多過5次,

引用:
原帖由 smallstar 於 2012-2-2 21:01 發表

而家佢地改左software 認IP, 同一IP 唔可以多過5次,
我好後悔之前做咩唔洗多D !_!

仲投得wor  今早

仲投得wor  今早投左10次, 剛剛又10次, 都用同一IP..
繼續加油
Dark Forum 打敗黑手

引用:
原帖由 Terence 於 2012-2-2 21:29 發表
仲投得wor  今早投左10次, 剛剛又10次, 都用同一IP..
繼續加油
Dark Forum 打敗黑手
今早至下午四點都重未改, 我 add 左18000 votes, 返到屋企唔得啦

如果ISP 係比 dynamic IP 重可以繼續 vote, 我係fixed IP 就唔可以了!

引用:
原帖由 smallstar 於 2012-2-2 21:42 發表

今早至下午四點都重未改, 我 add 左18000 votes, 現在唔得

如果ISP 係比 dynamic IP 重可以繼續 vote, 我係fixed IP 就唔可以了!
哈, 原來搞手係論壇Fans  再投又投唔到囉

引用:
原帖由 Terence 於 2012-2-2 21:46 發表

哈, 原來搞手係論壇Fans  再投又投唔到囉
呢次 vote 真係好黑暗, 對方帶離9000票先改software 等我地追都追唔到

引用:
原帖由 smallstar 於 2012-2-2 21:55 發表

呢次 vote 真係好黑暗, 對方帶離9000票先改software 等我地追都追唔到
所以好多野盡左力便算 , 唔係妳就唔係妳

有地方黑暗過論壇

其实咁樣先公平....對方可能

1) 內定
2) 有菲容不停按...

1: 居多.
如果唔係改software, 會係一場體力和耐力大戰, 我們勝算亦非常高, 有幾次vote 上 top 1 時, 全靠HKTTF 各會員在同一目標出力得出的結果. 好似打乒乓球團體賽一樣, 同是一隊HKTTF出戰.

發新話題
最近訪問的版塊