發新話題

大家請幫忙一下!(Deadline:5/2 12:00 nn)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
落後緊呀!
屎波怪

引用:
原帖由 魚腩 於 2012-2-1 23:57 發表
落後緊呀!
Top 1 lar!

我地同時用嗮iphone,ipad,電腦一起按好累!!!! 加油!!!!!

引用:
原帖由 smallstar 於 2012-2-2 00:14 發表

Top 1 lar!

我地同時用嗮iphone,ipad,電腦一起按好累!!!!   加油!!!!!

不好意思,按多了一次

引用:
原帖由 小希 於 2012-2-2 00:18 發表

我地同時用嗮iphone,ipad,電腦一起按好累!!!!   加油!!!!!
多謝呀 ><~!! 我比我妹妹仲感動 @@

引用:
原帖由 Manley 於 2012-2-2 00:20 發表

多謝呀 >
對方緊追喎!

繼續投

岩岩超前左
直板兩面弧圈/長膠倒板打法

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

又落後返

咁就要大家幫手push一吓喇, 加油!

大家加油!

就快追到啦~!!!
我同我妹妹好多謝大家呀~!!
我地2個都會加油GA~!!!

岩岩投左1k左右
都係差1m票
各位要加油呀
直板兩面弧圈/長膠倒板打法

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

small star 岩岩打比我~!!
原來個網路月慢呢~
你按多幾次GE 話都會計數GA~
SO 大家可以用減速器OR 用電話做WI FI SHARE TO 部電腦~
再慢慢按~!!
咁就可以COUNT 多D 票~!! 大家加油呀><

我每日都會按, 得閒便按

仲黑暗過黑暗論壇

引用:
原帖由 mao 於 2012-2-2 13:14 發表
仲黑暗過黑暗論壇
我地仲未名3號果個黑暗XD

請 "青屯乒室" 投 Crystal 一票

投票地址
http://www.xtep.com.hk/popup/XtepAngels.php

請 Timshek 投 Crystal 一票
同請帶領青屯乒室的會員支持 Crystal 票.
論壇有靚仔 Anson, 加埋靚女 Crystal 便 Perfect

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=4470&extra=page%3D5
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題