26 12
發新話題

【本站通告】徵板板主

【本站通告】徵板板主

* 學界比賽
要求 :
1) 必須是學生
2) 必須有打學界

* 國際比賽
要求 :
1) 關心國際比賽賽事
2) 熱愛乒乓
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

請問國際比賽該版主要係做d咩野

做d咩??//
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

回復 3# 的帖子

即要負責什麼

update 國際比賽資訊, 比賽, 或消息
香港乒乓網

i want to try
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)

i want to try x2 因同youtube的國際比賽有協同效應

我要做國際
YEO
正手 : 狂飆3
反手 : baracuda

引用:
原帖由 kangaroo626 於 2012-2-9 19:02 發表
我要做國際
你之前又話不滿版主有特權,不夠幾天就申請做版主

回復 9# 的帖子

哈哈^ ^

係咪又想有特權

今日的我打倒昨日的我

Wilson同呀Yin,你地兼唔兼顧到呀?
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 kangaroo626 於 2012-2-9 19:02 發表
我要做國際
no problem
pls pm your
1)name
2)age
3)tel
to me

BTW, 所有版主試用期一個月, 約滿只能餘下一個
香港乒乓網

咁學界比賽板主要做d咩??
直板兩面弧圈/長膠倒板打法

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

琴日既我同今日既我唔同左

已pm~
YEO
正手 : 狂飆3
反手 : baracuda

引用:
原帖由 kangaroo626 於 2012-2-9 08:48 PM 發表

琴日既我同今日既我唔同左

已pm~

btw我都想試下做板主 學界板可能岩
直板兩面弧圈/長膠倒板打法

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

引用:
原帖由 borkree 於 2012-2-9 19:50 發表
Wilson同呀Yin,你地兼唔兼顧到呀?
我兼顧倒的

引用:
原帖由 asd123111 於 2012-2-9 20:54 發表

btw我都想試下做板主 學界板可能岩
support you

回復 18# 的帖子

x2

26 12
發新話題