30 12
發新話題

【本站通告】請各HKTTF會員注意!!!

【本站通告】請各HKTTF會員注意!!!

-論壇因現增加了吹水皇級別, 引致系統將超過一萬分的會員列為不是任何會員級別, 若發會員發現完全沒有權限瀏覽本論壇, 請PM 我或致電亞貓.

引用:
原帖由 smallstar 於 2012-2-28 14:31 發表
-論壇因現增加了吹水皇級別, 引致系統將超過一萬分的會員列為不是任何會員級別, 若發會員發現完全沒有權限瀏覽本論壇, 請PM 我或致電亞貓.
多謝提醒!

noted!

用心良苦,要所有吹水王休息下。

我差不多一萬

~超級榮譽~

上星期其中兩個 吹水王 已經打比我, 發現什麼板都去不到, 什麼言又發不到.
又有某球會負責人發現唔見了版塊.

無緣無故 我們不會隨便禁止發言
也不會隨便 BAN A/C,
若有會員發現自己 a/c 有問題,
可以隨時找我們.

因為論壇軟件好複雜, 設置常有錯誤. 望各位見諒 !!
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

閃人到一萬時可能會遇到千年蟲問題, 小心
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-2-28 02:55 PM 發表
閃人到一萬時可能會遇到千年蟲問題, 小心
只有不發言

~超級榮譽~

仲有 21 人post 閃人便不能發言......
香港乒乓網

睇怕都時日無多

~超級榮譽~

收到資訊

飛碟兄有無出事呢 ?  可能你是版主 , 避過一劫
香港乒乓網

引用:
原帖由 閃人 於 2012-2-28 14:53 發表
我差不多一萬
使唔使扣你分呀!

Noted
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-2-28 11:45 發表
飛碟兄有無出事呢 ?  可能你是版主 , 避過一劫
壇總是的, 無事!

引用:
原帖由 黑暗武士 於 2012-2-28 03:36 PM 發表

使唔使扣你分呀!
加我50分試試發唔發到言

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2012-2-28 12:24 發表

加我50分試試發唔發到言
係咪真係要試

引用:
原帖由 feideepking 於 2012-2-28 04:17 PM 發表

係咪真係要試
睇吓有沒有影響發言
本帖最近評分記錄

~超級榮譽~

Haha....我無事呀!

30 12
發新話題