發新話題

FULL [荃毅乒乓球會] 七.一回歸團體賽

蒲崗之友join

付款方法:

請於6月21日前交錢, 否則當作棄權.

1. 可於今個星期球局繳交.
2. 可自動轉帳, 銀行戶口號碼留PM.

所有已付, 如要退出, 都不會發還, 謝謝.

還有一隊

回復 1# 的帖子

長洲乒乓球會B (張煜航, 黎俊生, 範建國) - 正確名字范健國
Thanks,

引用:
原帖由 KKFan 於 2012-6-9 11:19 發表
長洲乒乓球會B (張煜航, 黎俊生, 範建國) - 正確名字范健國
Thanks,
我昨晚收到個短訊係咁, 哈哈 , 己修改, 謝謝.

join "99 team" (jonjon + alvin)

引用:
原帖由 jonjon 於 2012-6-14 00:38 發表
join "99 team" (jonjon + alvin)
歡迎

Team Name: CMA ( Shawn , Lung , wallace )  . i want to join . 我怎樣付$

引用:
原帖由 ahlung18 於 2012-6-15 12:36 發表
Team Name: CMA ( Shawn , Lung , wallace )  . i want to join . 我怎樣付$
暫列waiting list.

引用:
原帖由 反膠王子 於 2012-6-15 13:01 發表
PM銀行戶口號碼 THX
已PM你.

引用:
原帖由 反膠王子 於 2012-6-15 15:47 發表
我不小心DEL了
已再pm了, 請check.

請於6月21日前交錢, 否則當作棄權.

1. 可於今個星期球局繳交.
2. 可自動轉帳, 銀行戶口號碼留PM.

所有已付, 如要退出, 都不會發還, 謝謝.

can we join , we are CMA .

引用:
原帖由 ahlung18 於 2012-6-20 11:34 發表
can we join , we are CMA .
Hi, 暫時未有人退出, 請留意最新消息.

請各位屆時早十分鐘到場抽籤.

引用:
原帖由 郭弱 於 2012-6-25 11:14 發表
請各位屆時早十分鐘到場抽籤.
您代我抽未得囉!

引用:
原帖由 反膠王子 於 2012-6-25 12:34 發表
ABC個D會5會分開打
荃毅ABC和長洲乒乓球會ABC會分開3組, 請放心, 不會同組打.

我想問,當天訂了多少張枱,pls advise
謝謝
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題