58 123
發新話題

【Invitation】915 論壇五歲啦!

小星星呢
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

凡300分以上網友均可參加 先到先得
z0

引用:
原帖由 Yin=] 於 2012-8-22 11:47 發表
小星星呢
咁解開頭有我個名? 而家無左? 我會到來見下面

引用:
原帖由 smallstar 於 2012-8-22 11:52 發表

咁解開頭有我個名? 而家無左? 我會到來見下面
加左喇
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)

引用:
原帖由 至高境界 於 2012-8-22 00:18 發表
我一個報名 (雖然閒人一個, 但自命係VIP )

(P.S. 915 亦係防守王 bird 乎地, 如果佢黎就 cut 埋佢, 呀~~唔係, cut 埋佢個 cake )
我知道是防兄bird地地,所以未斗膽叫佢做vip,加上佢次次大聚都無論點忙都比face出席下。
而你點止vip,直情是vsop極品

對不起! 915 有約會,來不到
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 至高境界 於 2012-8-22 21:45 發表 對不起! 915 有約會,來不到
你條極品唔嚟!真可惜。
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

cannot come ar
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

sorry, 9月15 上左機, cannot come

引用:
原帖由 henrytam 於 2012-8-23 19:35 發表
sorry, 9月15 上左機, cannot come
可惜

我來(有食唔食,罪大惡極)

已約了廠長及其夫人,佢倆應承我了!

嘩! 難得咁人齊,有小星星,輝Sir, Tam校長,全部元老級人馬,真係好吸引!!!

今次會唔會再請任先生做特別嘉賓?

引用:
原帖由 Happy仔 於 2012-8-27 23:38 發表
嘩! 難得咁人齊,有小星星,輝Sir, Tam校長,全部元老級人馬,真係好吸引!!!
即係話我地年紀大,老啫

happy go?

小弟應該都會嚟 !

Welcome all guys

引用:
原帖由 Tam校長 於 2012-8-29 16:01 發表

即係話我地年紀大,老啫
你會錯意了,即是重量級人馬

58 123
發新話題