44 123
發新話題

祝百靈鳥 "橫打信" 手術成功早日康復

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

祝百靈鳥 "橫打信" 手術成功早日康復

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

佢康復左你係唔係等一時間去KO佢

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-29 11:59 發表
是第一時間找他指教我打橫打, 我如果可以在他手上拿三分已經滿足 !
香港乒乓網

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-29 11:59 發表
人地特登開個topic黎祝福, 你又諗埋一邊, 真係唔要得. 佢KO左你, 你條氣唔順咋嘛!!!

入正題先, 雖然我唔會祈禱, 但我亦會唱題念經祝 "橫打信"

早日康復!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-5-29 12:04 發表

人地特登開個topic黎祝福, 你又諗埋一邊, 真係唔要得. 佢KO左你, 你條氣唔順咋嘛!!!

入正題先, 雖然我唔會祈禱, 但我亦會唱題念經祝 "橫打信"

早日康復!!!
各 c 各 法....取緊要有心.  

p.s. 果日瑋仔擺明放水...今日轉板轉膠試打新組合
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-29 12:01 發表 是第一時間找他指教我打橫打, 我如果可以在他手上拿三分已經滿足 !
三分吾難,我常常都纙到三分(三局加埋...............)

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-29 12:07 發表

我唔信, 除非佢今晚再去同你打, 然後贏返你一次啦!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-29 12:07 發表 各 c 各 法....取緊要有心.  p.s. 果日瑋仔擺明放水...今日轉板轉膠試打新組合
轉乜板乜膠?

祝君早日痊癒!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-5-29 12:04 PM 發表

早日康復!!!
你錯啦,我比人KO先唔會唔順!
我KO人地唔夠漂亮,我先會唔順,我係一個怪人

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-29 12:07 PM 發表

我從來唔打假波,你果隻打法令到我心力交瘁

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-29 12:18 發表 你錯啦,我比人KO先唔會唔順!我KO人地唔夠漂亮,我先會唔順,我係一個怪人
咁你實會唔順我.........................

引用:
原帖由 防守王 於 2008-5-29 12:08 PM 發表

我唔信, 除非佢今晚再去同你打, 然後贏返你一次啦!!
我今日上係會上,但係打唔打到波仲未知!
因為我坐之唔正確,加上呢排工作緊張,又唔夠休息,
結果今日腰到背脊肌肉好酸痛,我都唔知點算好
等陣食完飯先去買野返來搽

引用:
原帖由 off+ 於 2008-5-29 12:20 PM 發表
咁你實會唔順我.........................
我咩都無講過

我都祝佢手術順利!早日康復及身體健康!
同埋好番之後要記得要回歸乒壇!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-29 12:28 發表

我今日上係會上,但係打唔打到波仲未知!
因為我坐之唔正確,加上呢排工作緊張,又唔夠休息,
結果今日腰到背脊肌肉好酸痛,我都唔知點算好
等陣食完飯先去買野返來搽
哎呀!老婆唔係到就周身骨痛?慘慘慘!

祝呀信早日康復!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-29 12:07 發表

即係貓貓今日會去? 轉甚麼板甚麼膠?

引用:
原帖由 女學神 於 2008-5-29 12:38 PM 發表

哎呀!老婆唔係到就周身骨痛?慘慘慘!
咁姐係要搵多個

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-5-29 13:30 發表

咁姐係要搵多個
你唔好比她聽到,如果唔係要你頂痰罐就慘上加慘!

44 123
發新話題
最近訪問的版塊