22 12
發新話題

【源禾路球局】6月29日 (星期日) 12:00-2:00pm 2 tables 2鐘

【源禾路球局】6月29日 (星期日) 12:00-2:00pm 2 tables 2鐘

6月29日星期日沙田源禾路體育館活動室12pm - 2:00pm 2枱2鐘

已經 book 好場作實,費用按人數均分。現招七至八人參加,有興趣朋友請回帖報名,以及 PM 我留聯絡電話作實。

1) Riccardo - Co-organiser 1
2) Terence -  Co-organiser 2
3) Yoka
4) Uncle Nine
5) lls1 (Xavier 未克出席)
6) Kewrin Lee
7) KMB10
( FULL )

夠人了。再有朋友報名只列入後備。

後備名單:
1) 令女君�令女爹
2) 浩仔
3) bbpps3a31

本帖最近評分記錄

Thanks for saving me a spot.
本帖最近評分記錄

報名~~~~
沙田友∼得閑搵我打波

Good Ball Games
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

I WANT TO GO:)

歡迎哦!Ricky 兄 PM 留個電話同 MSN 我方便聯絡啦!

呢個會係 Yoka 既完美球局! I'm loving it!

食飯駛乜問意見哩!去馬!

我做後備la

lls1 麻煩你 PM 我留電話同姓名,有最新情況我即時致電通知你。

致lls1君:
由於 Xavier 君未克出席今次球局,佢個位正式由你補上。
歡迎你,到時見!

Riccardo

致各位波友:

後備名單上之令女君,乃小弟之姪女。
雖然我地已經人滿,但可否容許我私相授受,帶我姪女嚟見識下各位 uncle 一顯奇技哩?

我都唔係uncle,叫哥哥就可了
沙田友∼得閑搵我打波

Kerwin 要叫令仔先得!

我係uncle 呀...

唉喲,令女君個老豆令女爹(即係我細佬 )要帶佢個囡嚟喎。咁令女君個位就由令女父女兩人一起佔用,成嗎?

浩仔,入埋你做後備,萬一有人唔嚟立即通知你可好?

你 PM 你英文名同電話畀我啦!

報名最多做後備

歡迎哦 bbpps3a31,我今日 confirm 過參加者,佢地都會依時出席,所以恐怕今次唔夠位畀你同浩仔!我都好想同你地打波,但可能要下次啦。
不過你都可以 PM 留名同電話畀我。
七月我地都 book 都場,等我整理一下會出 post 招人的,到時希望會見到你!

Riccardo

22 12
發新話題
最近訪問的版塊