21 12
發新話題

【本站通告】重要通告

【本站通告】重要通告

首先多謝你們比面,但其实我不太習慣你們叫我貓哥,
有見及此,我決定更改網名由 (=^x^=) 改為 Uncle Mao  (雖然我還是 3X years old, 实際是25years old + ... days)
熟悉我的朋友應該知道我的英文名是 Ray
所以日后你可以叫我做 Uncle RayUncle 貓 (Mao = 貓 是國語拼音)

不要再叫我貓哥,謝謝(再叫貓哥會BAN IP)因為論壇仍然是黑暗
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

noted

叫慣左好難改口wor, 一係叫"貓佬"啦

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2013-4-16 22:16 發表
叫慣左好難改口wor, 一係叫"貓佬"啦
叫一次扣仔100分,你住南區我記得你,教書GA MA,
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我肯定叫Uncle貓,我即刻感覺年輕哂

understand
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

好難改口

引用:
原帖由 Uncle Mao 於 2013-4-16 22:18 發表

叫一次扣仔100分,你住南區我記得你,教書GA MA,
你知就好啦, 再嘈罰抄"貓哥"一千次!!
本帖最近評分記錄
  • Uncle Mao -10 見一次,扣一次 2013-4-16 22:37

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2013-4-16 22:35 發表

咁叫衰貓呢?
本帖最近評分記錄
團結一致向前看

我驚突然間改唔到口呀

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2013-4-16 22:35 發表

從來只有我扣學生分, 你真大膽, 再罰你留堂!

要改口了...uncle 貓

貓叔叔…原來你大我幾年咁多…
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

GAG來
<-->
.

有跟進問題:
貓嫂是否要改叫Auntie Mao?
貓仔是否要改叫 Mao Gor?

Hi, Uncle Mao

貓仔是否要改叫 Mao Gor?

白貓定黑貓?
湯長老
四海五湖皆球友, 六合八方盡高 手。

21 12
發新話題