105 123456
發新話題

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

邊組是死亡之組 ??
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回歸盃 - 私片用枱

1:00pm 前所有乒乓球枱只可用作熱身之用, 四人一張枱打對角
2 E& o5 b  H9 H1:00pm 后, 部份空餘枱可作私片之用.  不設掃球 2 上 2 落 11分一局過
香港乒乓網

表面睇無屎亡之組喎~~
& C+ B8 i( m) I! D' x3 f4 M1 ~' n- M: A% g, W5 O! a5 Y' ~
唯一係no.23 瑋仔o個組囉; e, Q! K4 \- M9 a' e8 U' }5 B& Q

) B  [# d. u. u2 w( d3 E& v瑋仔屎緊.......咁多女/ u8 m) ?7 L) [7 q. W3 X
4 _) ?  R" X) u3 r/ n+ z
瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組

睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。

唔該我要做瑋仔呢組球証~~~

引用:
原帖由 瑤瑤 於 21-6-2008 11:07 發表   Z& t6 A( ~: g+ W# ?
唔該我要做瑋仔呢組球証~~~
: U. W( @3 |/ e3 x$ y1 f
3 V4 ~1 N; o/ J/ Q
唔係索女唔可以做架喎

引用:
原帖由 fatguy 於 21-6-2008 11:04 發表
! t1 a  I6 k1 c  g' Y4 _+ c睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。
9 R( X2 A' t' n8 b
# e* L( l. c& o' Y我估瑋仔出唔到線~~~6 w0 ~8 W" [3 R2 y: A, j
$ N2 ~: R! h/ t, h
回報係兩個電話號碼

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表
9 n5 @$ B: n$ g) o- p
5 D8 _/ o8 r9 J8 p- ]# W$ N* d
# N2 ]0 P6 {" P# S& n1 @7 O唔係索女唔可以做架喎
+ P/ \6 U: n9 {4 b7 Y$ v, h
3 p8 S) {6 H( e0 Q我都豬.....唔做咪唔做囉

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表 7 h) s0 l2 W2 ^; S6 L
& L/ O' C3 }! {1 q6 _

' ?" p6 T8 ~. K) U, t7 o$ H我都豬.....唔做咪唔做囉   
* p. Y8 q$ i" B
咁都叫豬? 咁其他果D仲唔係叫扒!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表
7 u7 T/ {3 A" g8 i, u; R1 O- y. V表面睇無屎亡之組喎~~- a" K: R4 `1 \; x

- [" s0 }9 D: g9 O0 f唯一係no.23 瑋仔o個組囉
# h: G" R! _! a' p7 C
+ \7 {/ i) C# R( p5 J* ^! ~2 i瑋仔屎緊.......咁多女
4 N' @8 `) w2 w, N0 V9 i( T4 p6 _1 E; |: m$ q& S
瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
' F+ r; h# {! R+ w

# f) D* c  U4 }真係WOR...論壇最靚仔果兩個都在這一組.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表
: [) c/ a+ Y: ]9 U. u9 ]
& E7 t; j+ W& h' |6 M3 ^. S
$ Q% a' n! A7 Q2 a; j1 L, m唔係索女唔可以做架喎
2 q+ N* g2 B; J# `% j' ?
+ u2 s9 d& Z3 K  w, g" {咁你話 Yiu Yiu 索唔索先
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 唔係索女唔可以做架喎
你吾怕頂痰罐!?

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表 我都豬.....唔做咪唔做囉   
瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 12:16 發表
& X+ S. a1 Q* C; ~7 G瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!
( w) e. ~6 ~: D' ~) c5 W6 Z
: u: i" G: C: h: W; u8 S. w  Z
佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 12:33 發表 佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul   
話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表
8 Q" q2 Y. ^2 b1 A; w2 G  u話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?
2 S/ E: Q' J- e9 {, ~' N0 k" i, O1 L8 j9 b; n
你條友仔唔好影射隊友喎.... 雖然我都想知
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表 ; w/ A% ]7 U* ?/ g, G0 g/ X6 {- N& B4 V
話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?
+ p$ H* X! `5 s5 q2 Y, f
) U0 y( g6 e/ d! X% E1 S
應該無明文規定, 但球例有寫話球員係有責任比球証清楚睇到發球......

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表 % K6 v$ P% z( r9 D  @: P4 Z. u
表面睇無屎亡之組喎~~
" y. [, {; o2 X/ i! I+ D+ g  B5 V* r  A4 j5 x* I) ~; d/ I& }
唯一係no.23 瑋仔o個組囉
& V" V2 O( ]! X% q% B2 J( n: {
瑋仔屎緊.......咁多女
' ~6 e8 ?& a' q/ U$ e' N( P
  R) ~. G7 s4 n' v0 m瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
+ @# d% L# A1 S+ @" {+ q$ O& Z1皇3后定係3娘教子?總之羨慕!

105 123456
發新話題