105 123456
發新話題

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

邊組是死亡之組 ??
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回歸盃 - 私片用枱

1:00pm 前所有乒乓球枱只可用作熱身之用, 四人一張枱打對角6 U2 D" N/ u. D5 c9 Q: W0 S% w
1:00pm 后, 部份空餘枱可作私片之用.  不設掃球 2 上 2 落 11分一局過
香港乒乓網

表面睇無屎亡之組喎~~
; Q5 W6 w! b4 E, [$ f0 p  H" N3 F% e
. ]. e3 y7 s" L/ M# K唯一係no.23 瑋仔o個組囉
, @7 P3 f8 k" z. z% n" c1 F( Y+ `7 x  L; R& A/ G$ P: X0 R
瑋仔屎緊.......咁多女- P5 r; {: D' P4 G4 \6 Q
) t" T+ Z4 t& B2 }, M( l8 \5 a
瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組

睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。

唔該我要做瑋仔呢組球証~~~

引用:
原帖由 瑤瑤 於 21-6-2008 11:07 發表
, @& G; F1 y" h) d/ y唔該我要做瑋仔呢組球証~~~
& N- ]) a/ ?% ~" B% [8 t1 d  o$ z+ F- t& c/ l8 q0 q3 H' h- Z8 S
唔係索女唔可以做架喎

引用:
原帖由 fatguy 於 21-6-2008 11:04 發表 5 D. s* |* y' ?6 t. T
睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。
+ u4 v3 H( e) t: b' ^
2 Z) g& d# v* V% z
我估瑋仔出唔到線~~~# a( T9 [5 E* T" m6 ]9 M

$ D, E% A: L3 u1 a. }% [% m回報係兩個電話號碼

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 ( r  f/ W1 K; Q* U/ v4 ^* n1 r( l
; {# J# U! U: T
0 |& C0 s4 n, D
唔係索女唔可以做架喎
& A! u* J% A  q8 Y+ ^' {2 ^9 a

" t6 m% Q9 e) ~. p0 D! x我都豬.....唔做咪唔做囉

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表 ( t1 u6 n4 _% l$ `* Q

: B% ]' M/ t. H4 Q8 r, R
* L3 k# o$ ^- d我都豬.....唔做咪唔做囉   
1 ], J! J8 c0 c" ~4 Y7 O
咁都叫豬? 咁其他果D仲唔係叫扒!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表
; K8 l3 B8 z& M5 C4 H表面睇無屎亡之組喎~~9 T$ n7 L+ N4 ?$ u/ X6 d: ]
7 S1 a2 P8 C& A) D! R  b
唯一係no.23 瑋仔o個組囉' W& k+ I1 s& v9 D* E
. S+ W, C# z  q3 s0 [3 t6 d5 |
瑋仔屎緊.......咁多女
) O- t  n, q3 D, U3 d, h0 B0 ]+ m
' P( Y) r% G+ m2 B8 B% ]瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
2 `/ ~8 \2 w* L* K. N! f$ [/ ~% {: Z
真係WOR...論壇最靚仔果兩個都在這一組.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表
$ ~3 |. U# i9 J0 W" D+ K2 h, R; {4 O! R7 }7 A' ~" M9 J

, X* Y! q8 [' a" K. @3 F唔係索女唔可以做架喎
" ~/ D9 y8 H" [8 J

% Y" R: {* l& N2 m咁你話 Yiu Yiu 索唔索先
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 唔係索女唔可以做架喎
你吾怕頂痰罐!?

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表 我都豬.....唔做咪唔做囉   
瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 12:16 發表 5 D# {5 S+ [9 R1 u- R7 |
瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!
( O: r9 i7 n8 A6 F# }

0 h* _0 T# ~$ Y4 E7 z& Y' `0 Y佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 12:33 發表 佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul   
話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表 , n2 B/ `/ ~, ?9 x) n/ n
話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?
; W. s  j, ]# C" q1 o) c; C

0 ]$ R2 o9 V0 Q你條友仔唔好影射隊友喎.... 雖然我都想知
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表
, w; I4 B1 R4 i6 ^$ W8 s話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?
8 Z9 X: Y* z6 A6 y; V) o
1 d: f+ l1 r8 A/ k1 Q2 T& q4 O
應該無明文規定, 但球例有寫話球員係有責任比球証清楚睇到發球......

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表 & F$ A: H  g2 Y! o
表面睇無屎亡之組喎~~
. ]8 C/ C4 v# y/ X: p  w1 A  P! a# n; Y3 t1 G. @' x
唯一係no.23 瑋仔o個組囉# i# q; M( a% }( C2 p

" A. }) d/ [+ i( A9 w瑋仔屎緊.......咁多女# l8 G6 e( e7 L2 U
/ K* |! E7 c1 s
瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
% ]1 A. S0 g4 c5 [* ?
1皇3后定係3娘教子?總之羨慕!

105 123456
發新話題
最近訪問的版塊