105 123456
發新話題

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

邊組是死亡之組 ??
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回歸盃 - 私片用枱

1:00pm 前所有乒乓球枱只可用作熱身之用, 四人一張枱打對角
( y/ [0 e6 J( A, v3 ]; I" c1:00pm 后, 部份空餘枱可作私片之用.  不設掃球 2 上 2 落 11分一局過
香港乒乓網

表面睇無屎亡之組喎~~6 @) p6 `- O* U; T/ j- k# J5 i; B

% w7 \( o" l. v5 n. V; \; p; W唯一係no.23 瑋仔o個組囉
% @3 b1 ?5 f! {# w: b
. e8 P& y" X" W  Q+ M" ^瑋仔屎緊.......咁多女6 K$ j" W! N3 |1 U* f
2 h) E& g0 A+ @  w7 ?3 A
瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組

睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。

唔該我要做瑋仔呢組球証~~~

引用:
原帖由 瑤瑤 於 21-6-2008 11:07 發表 ' r* @$ F4 m) m/ B& g" ]* j
唔該我要做瑋仔呢組球証~~~
  O* E7 T. O/ n9 \5 i' h+ J' j8 n6 J9 B7 {1 X+ c
唔係索女唔可以做架喎

引用:
原帖由 fatguy 於 21-6-2008 11:04 發表
5 I2 z7 l" a$ }3 y* |睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。
/ F& Y6 a6 n! R7 J0 {: k4 A

/ @3 N  e9 x; q) j( [我估瑋仔出唔到線~~~# p5 C; \8 ?" E* C8 r. B3 L( A7 M
0 z# a' s) W& D$ L
回報係兩個電話號碼

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 ; K$ E7 i* ]: Z( [, f; S- j
6 \' Y5 x& T1 e8 H9 h
- ?$ I& o" Z+ E
唔係索女唔可以做架喎
; ?: ~8 v: t7 W8 [1 V+ {
5 w+ `% J$ ]9 {( r6 c3 V+ }
我都豬.....唔做咪唔做囉

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表 - a) q' U  {6 S( R  M, f

0 W. a) L+ e3 H3 _; N1 h, W% q
2 ]: @2 b) c& m* `我都豬.....唔做咪唔做囉   
) X2 t) g; f, l/ l% k
咁都叫豬? 咁其他果D仲唔係叫扒!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表
, u, N; y$ W, K; t6 _, ?) b& c% z/ u( _表面睇無屎亡之組喎~~
2 C" n8 Z, }& z# H0 T3 q) u+ O- z4 l* |7 p% l# j) S7 P
唯一係no.23 瑋仔o個組囉
5 }( e4 V% a  v; g) u: G
8 K1 u4 ~+ _$ {9 l5 i瑋仔屎緊.......咁多女
1 h0 X& |! s$ Q  ~# K+ K* @$ d' u& {9 r" o# p7 N$ v
瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
/ [" Y6 B* E; I4 G9 K0 ^- l  m) H4 n) F! M9 o0 ?
真係WOR...論壇最靚仔果兩個都在這一組.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 8 c) g' _' e4 H: w: p7 L
& I0 v& G: {, V+ _  [
# H0 v+ F7 f2 k+ g4 y+ d# r' E4 t
唔係索女唔可以做架喎
9 }  P( s: g' x# U5 J# s% U% ]

) {8 M% q' m  V0 }. `咁你話 Yiu Yiu 索唔索先
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 唔係索女唔可以做架喎
你吾怕頂痰罐!?

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表 我都豬.....唔做咪唔做囉   
瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 12:16 發表
: v. @; O. _7 W) `瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!
' g5 b7 u) }' x7 H
: R8 O6 S; p- m+ P3 g9 o4 _
佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 12:33 發表 佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul   
話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表 - G/ g: V; U  a& e8 R
/ U" r* q/ w. w" P* ]+ _

) Q: g; s9 p7 S& }. v, i$ B0 a你條友仔唔好影射隊友喎.... 雖然我都想知
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表 " }! j+ Y. m3 t1 r& r' u
5 p" Q% g  K1 J- @9 I) w8 m
( z0 Z9 R# L# k: r7 o) A( ~$ t應該無明文規定, 但球例有寫話球員係有責任比球証清楚睇到發球......

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表 / P/ j7 A- k" v6 ?# l" |' Y
表面睇無屎亡之組喎~~# H6 e9 o  E" B

+ R" h7 B1 X0 y% C: S! ~唯一係no.23 瑋仔o個組囉* n0 X4 U' G3 k: t) t

! A" y% _+ E0 Q4 S瑋仔屎緊.......咁多女
/ f/ O: V4 Y) m) w7 P) B0 T' {
! W$ ~0 N& f# Y7 E8 X# W瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
, F4 b& v. S9 g/ \# K1皇3后定係3娘教子?總之羨慕!

105 123456
發新話題
最近訪問的版塊