發新話題

回歸盃 - 第十五回 ( 誰會走線 )

我不會走線

其實咁多組.組組都咁勁,邊有得咁易走線,你走時人地又可能走.呢d野講緣份

比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d 嘢會係天意 , 以為輸ge可能會win , 以為會win梗ge偏偏又會輸咗 , 無謂諗咁多, 最緊要玩得開心 。
+ |' R) q2 T- K8 j係呢祝 mao 兄搞這個比賽搞得成功 , 希望第日成為香港乒乓網ge 一哥 , (可能上市潻 )
明白什麼都總有限期

自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈 5 b- f  H: t+ C

4 _. I  I* ~1 V( m; G$ Y[ 本帖最後由 乒乓人 於 2008-6-21 12:59 編輯 ]
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

[quote]原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 12:50 發表 ! e3 {) n2 e! j8 C; d: T
比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-6-21 12:54 發表
) J3 e3 J  }6 F% H自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈
& I8 P' h4 [- G. i# ?! I
- k+ t; m3 A4 \# R- y6 k: G你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 13:02 發表
4 n0 ?: b7 [( G8 V5 p( D0 j" w7 Z! V: Y2 g0 M$ `6 |% W5 \

, G+ g5 p# C" R8 R6 i0 v你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
$ J( X& V) s$ W/ J* v真係好耐好耐無上去.  都有兩三年喇.  以前我住西灣河. 依家屯門..
8 m0 c* S5 o* \近排成日聽到你地星期二/四的球局, 有時我都帶左板, 諗住收工(九龍灣)就順便去.. $ R( t- {9 c) k: u. }2 C

( h1 h7 ]& g% k, Z: d6 H1 Q等我呀...我一定會再上黎嫁..好快

我想問下有冇對賽表????

放便走線

引用:
原帖由 jlamlam 於 21-6-2008 09:21 AM 發表
  K$ W; Q7 j. p! i# e% vmaybe vs 瑋仔 again
; z6 H7 z: v* `0 |# D1 {
你最近先ko我3:08 ^9 {: k$ p3 t! v. Z( T
你唔洗怕啦

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:35 PM 發表
) e( c% j/ n% B/ r5 e) q7 d2 i
( ^0 O( u$ J5 B0 M2 }+ e. T4 ]( q$ G( f0 U1 U5 d
靚靚咀 貢堅
& [7 M$ M* q* I0 a3 X係呀,因為我最近玩緊器材 3 ^5 _  B# F& W6 r  g" [- S
準備7/1

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:39 PM 發表
8 s: b% b1 ~1 g6 E, z3 v( q0 c
2 H: u: U# y# y. x. b& c6 m6 Y0 p
8 v. j7 y8 e$ U" y  j1 }+ h1 Z噢 ...... 渣油呀 瑋哥
0 j5 r0 I* [% d$ {  {星期二,食龍大典你來唔來呀

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:48 PM 發表
8 @) @  {$ C8 u* f5 W$ d
( r! b. U; G6 q: e) d# @; C
4 M8 J9 F3 y% Q: O問問老實爺酸
$ e$ M! F: A5 R* @8 K有心一定來到

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-21 04:20 發表 : N& Y5 [5 F0 O3 j# T
2 Z2 V& d. g  M; b0 ?6 P5 e
到時先算啦,今日先同大c一齊去買新板,仲要慢慢試
0 e3 s- A8 f& {. A% K; K9 |好似好難為,咁難為就唔好做啦!

引用:
原帖由 carfielddog 於 21-6-2008 07:24 PM 發表 : S5 Y2 }6 c& b
# U7 p1 g7 Y: c" r# V4 \$ W
好似好難為,咁難為就唔好做啦!
5 D) f$ Y0 h) g9 X
今日同off+試過塊板,超好打

瑋仔好可能走下下下線....因為掛住拿電話, 波都唔"色"開
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我諗當日最精彩一定是
( }2 r+ }2 M5 b* L. s, w
  X. m0 e8 r) a  t6 H' \' X瑋仔 vs Kiu Bo Bo( A/ e. U6 |+ Y5 ~
( S' h1 |' b6 w8 l! V2 I
兩大美男子在兩位靚女面前決鬥
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題
最近訪問的版塊