51 123
發新話題

回歸盃 - 第十三回 (誰是黑馬)

回歸盃 - 第十三回 (誰是黑馬)

種籽未必最強, 不是種籽又不一是不強.
( e. d& B/ I- V( P( y" H$ a+ |( J邊個會是黑馬 ? 可以脫穎而出
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Big C

大師已入選種籽名單
香港乒乓網

i mean Big C will be the champion

如果大師 win 左, 等到他無氣無力..我要同他即時來場  Till 机決戰
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:26 發表
; p9 H& j8 Z4 V$ L如果大師 win 左, 等到他無氣無力..我要同他即時來場  Till 机決戰
3 u: U" O2 f+ H

5 c/ k& [2 m2 V我會過多兩日先至挑戰大C. 因為他大戰連場, 一定會受傷. 通常這類傷痛, 即日未必發出來.
, u: u' b: {3 j* Y
; b0 [3 C1 I: b& x. X過兩日才是最痛. 所以我會在他比賽後兩天才約戰他!! 哈哈!!!% ?7 Q. S: {" R* [- A* B, g+ Q

: \4 f- @8 @* t我覺得LEO 今年應該會有好成績!!!

你又唔打....若你臨時來.....輝 sir 一定比你打
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:31 發表
# P$ w# @/ H3 ~0 K你又唔打....若你臨時來.....輝 sir 一定比你打
1 C0 n' H& W, B4 x2 e* _. i8 @7 ~- O4 v0 H) A- a( A
來不到了. 上午十時入南丫島, 下午四時才出!!   _; g( j1 s2 @7 r" D

. i+ s2 I8 n( {5 e. p: d' K6 y輝Sir話我不打, 不會回水..........我便說, 五十元不多, 愛來買球吧!!!

謝過先 !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:35 發表
% w% |- h/ C  g; V, r9 ^謝過先 !!
0 x! o- Q! T# \- e

8 ^* w, W1 ]) R1 k6 u其實若果輝Sir比返錢我, 我要嫁! 不過佢話無得回. 咁我就唯有打開口牌, 捐左出黎買波囉!! 6 m, J+ h0 k% w- r1 q1 X, p

, W5 G, _, [  m' E一拍兩散!! 哈哈!! 不過都係五十蚊o者!!" n* I9 s- E! \) p3 u

4 q) d# c# {$ O諗諗下! 屯青都唔少強人.......唔知佢地算唔算黑馬呢!?!

我地會捐 1/5 報名費 HK$1280 到四川...你有份架
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:55 發表
! R5 U3 L) X" }- @8 k8 T8 o1 ~我地會捐 1/5 報名費 HK$1280 到四川...你有份架 liness" />
/ N( V8 o: k+ p( ]3 c' M1 K. \8 Z/ b! X2 e" C- u
咦, 都好wor! 做善事丫嘛!!! 辛苦晒!!

黑貓就有一大隻

隻貓為免出醜...唔打是也
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 08:46 發表
. }9 D" J. S, g' ~. A+ S: z隻貓為免出醜...唔打是也
; F; g0 F; I; E% S
  B6 Y  n1 a2 \: u真是謙虛!

我就估係馬 + 樂 la...
明白什麼都總有限期

我???點會係我

引用:
原帖由 wilson 於 2008-6-21 14:34 發表 # ?- z% l$ P; G* ~
我???點會係我
8 g* C) H# \- P+ x2 R0 E) `你係馬家樂?

51 123
發新話題
最近訪問的版塊