56 123
發新話題

回歸盃 - 第廿五回 (最后倒數)

回歸盃 - 第廿五回 (最后倒數)

還有不足 36 小時便進行我們最大型的比賽.
+ ~) y+ g3 Z* e4 h我有好大壓力, 雖然無比賽, 但搞到咁大都是第一次.
5 E  r7 i5 J9 u4 ^$ M% E上次元旦杯才8張枱 64人.  今次是 16強枱同時比賽.
2 m; J, i' q' t3 c/ x而 9:00-10:00am , 我們更 book了 25張枱.
- R; f" [# ~0 J( H7 ]4 e2 c6 F如果不是免費 book 場, 我們會儘可能book 晒 26張枱
5 X# }7 P9 |& |) r- b9 H1 Q! m( |# W
你們呢....準備好未 ??' l) |- O4 \" E! n$ a" ?+ J! G3 d
今次實力好多都好接近, 真是好難估.   y& e6 ^) Q( J
所以唔估, 專心攪好
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

support

jlamlam 你有 support 我, 我便放心啦....果日我會等你打到累一累, 然后找你私片
香港乒乓網

重有我
3 f( S; t2 S& z% z& z8 i& S

我為左你呢個比賽,又換板同膠,咁你話有幾重視

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:24 發表 ) j' e0 b5 n- w" S' x# c; c5 F# z) o9 {: C
jlamlam 你有 support 我, 我便放心啦....果日我會等你打到累一累, 然后找你私片
3 F  i, Z$ Z) Z" E, D! b1 e; n

5 a# z/ {* G4 M( [" [$ [' B5 Xwelcome but i alway lose in first round

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-29 23:31 發表
& I3 G' U$ ^$ x4 X+ o我為左你呢個比賽,又換板同膠,咁你話有幾重視
1 }, a( r, f, n  N' Q9 l7 F

+ F4 N) O+ s; Q9 D咁我唯有叫 jlamlam....lam 下你 - N: c2 m, ?. {9 w& I6 v
你果組有咁正的人陪你打....你死都願 la
香港乒乓網

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-6-29 23:35 發表 & U: C/ K+ T6 J$ S

) p3 F! m3 `) _9 {& }$ @/ C# g0 c' w( f
welcome but i alway lose in first round
% z: F+ F" Q. f+ }% T0 z* n7 X+ ]/ U# |: p( f! L; I
一局 六分四
香港乒乓網

maybe 3分2

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:36 發表
% `# d' z+ M. A( j$ M5 k1 i" ^/ j# o- c4 z
' O7 r: N" f$ X. V
一局 六分四
/ g( C( X" F6 r! ]/ b3 Vu still owe me 2 points

一分過
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:44 發表 ; \7 b1 Z  i6 i; L
一分過
6 h  E* |7 S1 }) u

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:44 發表
9 A1 O" b0 j; w一分過
練滴死
沙田友∼得閑搵我打波

Support

好緊張好緊張

滴死我強
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:50 發表 " l  \! }/ a4 F( H8 F" B+ U2 ?
滴死我強
: i. U' E) Z. C8 l" Z1 q1 ^
i must lose again

希望賽事那天天氣好, 及過程順利!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-6-29 23:59 發表
5 [& U% ]* R$ h# o5 Q+ I' s( [希望賽事那天天氣好, 及過程順利!liness" />
$ `) L; @+ H+ Q

5 m$ r2 W5 u1 h" B. h- |% uour venue is indoor

24小時la!!

56 123
發新話題
最近訪問的版塊