34 12
發新話題

回歸盃 - 君子之戰 (轉貼自小過童)

回歸盃 - 君子之戰 (轉貼自小過童)

冠軍戰是一場皇者之戰 、君子之戰.................: ?3 p. c8 `; ^4 g' E3 n% l' [
/ N* p9 P) D1 |9 P/ }/ V1 b; n
皇子與一文要進入第五局之死亡對壘 ,戰火進至 7 : 4 之時,各人還淘醉兩人之靈巧球技,
# n# D7 O6 F2 W2 B3 B1 h3 h4 e* `$ q: o1 G" {+ e1 _1 n& b
皇子一招 ( 波音式 ) 擦邊............當時連裁判都睇唔到,分牌已顯示為 8 : 4 ,但一文立即示2 x6 N! r  Z3 l# C# Q/ |5 M1 b: L5 A
9 k7 |+ |0 A3 O9 Q
意裁判那球是正球 ( 擦邊 ) ,充份表現出體育精神及個人球品 ,即時贏得全場掌聲 。7 L# D# p: [6 ~3 m/ K

' L! A2 P- {% F8 |結果 ( 李一聞 ) 成為實至名歸的.....................冠軍
+ y1 ^. q& _: u' u& F& U; B$ ]& ?" L, l- f! ^* |6 o( E3 n
恭喜............恭喜
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

果球我都看不到滴死......去到第五局尾塲, 還可以咁有球品, 一聞我們敬佩你.
" n1 E0 Y6 j9 Q+ v- m4 B希望其它小朋友也可以學到好波又好品
香港乒乓網

贏波要贏得正大光明,令人心服口服
, a  P/ m: v5 ~2 J( e( h+ x  a不是靠傍門左道。
1 D2 [- q6 X) X+ u一聞兄好野

打波的人, 很多都會這樣. 但換著是我, 一定不會!!

唔通瑤瑤當時去搵周公

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-2 13:37 發表   L# K% l" D. n0 n. f9 Y6 R
唔通瑤瑤當時去搵周公
9 y, j' A- f5 ~2 q, c/ n% q! Z" r2 ~1 [5 b# A" `
佢有 d 緊張 , (如果唔係你坐喺對面 , 佢一定睇到擦邊 )
明白什麼都總有限期

我都叫左瑋仔坐開 d.
香港乒乓網

又關我事

呢兩個球手可話係今次比賽的 "典範".  
" `/ i6 s+ v( b0 _- d; g從場內場外, 勝負得失, 人前人後, 都是值得稱許.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

沒留意有這'球賽申報擦邊外傳'添! . Yat有品德!

一個字

其實好多人都睇唔倒
6 L9 f0 V* i, ?/ d' M- y佢球品好好1 I$ R9 a' K, {9 [
場波亦都好好睇

引用:
原帖由 charmway 於 2008-7-2 13:19 發表
$ D  B9 g3 ?+ `' V  P一個字
1 Q, W, X5 p2 I/ ^8 \* [
0 w& s8 F, h8 ]! k  e( N# b4 E/ v3 z( k. }& P/ g) o8 B
一個咩嘢字?!

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-7-2 17:24 發表 + r7 D9 I" u9 I; T$ x, Q. V
其實好多人都睇唔倒3 |( f* ]4 U1 |/ K2 F) V
佢球品好好6 J9 x3 B; s+ |, R' t: u, y
場波亦都好好睇liness" />
- K: y" l# ?; ~7 [: b1 G/ y, U  v8 y9 r
相信您睇到!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-2 13:41 發表 / g$ w0 o8 W! {5 ?# s5 L7 [( g" \" g+ X
* O' c  d) U0 T( ]) y
% f; i/ c1 T! o6 D8 }1 L* z2 g) e
佢有 d 緊張 , (如果唔係你坐喺對面 , 佢一定睇到擦邊 )
" Z1 _/ W( N- m; |% P" ]( C& `' Q# i0 K; K
甲組比賽呀..我真正都未做過甲組比賽......係緊張 d 啦.....請見諒

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-4 11:50 發表
- N. R8 b, Z8 K- n" |: Z. P0 F/ a1 W) a3 J& y" W/ ~& e4 {0 }3 P
6 u' n; k- Q1 p5 U6 l. m' E$ l
甲組比賽呀..我真正都未做過甲組比賽......係緊張 d 啦.....請見諒   
+ L& f: y+ g+ s) y

+ i5 `" U) x& a/ O今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-4 08:23 發表 2 D* T7 @! L, X' a

2 V: T: @1 o0 \) j
: v& \$ o) D2 [; E- W今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架liness" />liness" />
2 `+ z) g& a" s( O, l

: G0 l( T: Y8 j  x( n6 T7 t; S9 J6 ~: @
原來可以特別淚邀請球判o架!
/ n1 u5 P, T: L% g" Z
3 a0 s" v  h4 E: t8 F* W[ 本帖最後由 feideepking 於 2008-7-4 08:27 編輯 ]

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-4 11:53 發表
! i1 x$ S9 r/ ^- r: _+ D2 B
. @. t- f: h9 \
/ W" B" X: J! ?! x9 t* e7 |# N! t今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架
9 \( e" ?% o- N( f7 S6 E6 `2 e
8 v3 X1 j; b+ z. T( ]6 A/ W' I6 j/ V果日我係要做呀..不過無咁早...出線先見面啦

34 12
發新話題