34 12
發新話題

回歸盃 - 君子之戰 (轉貼自小過童)

回歸盃 - 君子之戰 (轉貼自小過童)

冠軍戰是一場皇者之戰 、君子之戰.................
! m# ^0 W  E7 ~7 m: H. [, ^; S9 L% U! E& a  ?3 ^7 X& M7 B" b! y
皇子與一文要進入第五局之死亡對壘 ,戰火進至 7 : 4 之時,各人還淘醉兩人之靈巧球技,$ e! \9 s8 P- p

U3 I- d$ o. y& r皇子一招 ( 波音式 ) 擦邊............當時連裁判都睇唔到,分牌已顯示為 8 : 4 ,但一文立即示
: G; ?: w" m. F+ ~. f% k% y
7 T5 }. \& o3 v! h8 v- x意裁判那球是正球 ( 擦邊 ) ,充份表現出體育精神及個人球品 ,即時贏得全場掌聲 。
7 @4 d9 i% a7 B; p" F( q" |- s! {  }" l1 \7 l7 U
結果 ( 李一聞 ) 成為實至名歸的.....................冠軍7 \; K. ]! ]3 t6 z/ ~. i: g/ H, ]
! i" x7 K1 A4 s; s" \
恭喜............恭喜
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

果球我都看不到滴死......去到第五局尾塲, 還可以咁有球品, 一聞我們敬佩你.
3 i" O0 P2 L7 S2 N' g4 Q希望其它小朋友也可以學到好波又好品
香港乒乓網

贏波要贏得正大光明,令人心服口服
" u% E% \, k( c, \$ t不是靠傍門左道。* B5 |- i8 {6 [; u4 @+ Q& u
一聞兄好野

打波的人, 很多都會這樣. 但換著是我, 一定不會!!

唔通瑤瑤當時去搵周公

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-2 13:37 發表 ! j6 ~$ A# B  V
唔通瑤瑤當時去搵周公
8 ~& Y2 ?9 S7 ^

) O  L" B; |6 n; V) m3 r佢有 d 緊張 , (如果唔係你坐喺對面 , 佢一定睇到擦邊 )
明白什麼都總有限期

我都叫左瑋仔坐開 d.
香港乒乓網

又關我事

呢兩個球手可話係今次比賽的 "典範".  ' H1 Y& h% s) n
從場內場外, 勝負得失, 人前人後, 都是值得稱許.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

沒留意有這'球賽申報擦邊外傳'添! . Yat有品德!

一個字

其實好多人都睇唔倒
/ t2 m, C. \4 ~5 D8 u% _9 b$ O7 D佢球品好好) t) l3 r; E: D+ z: D$ v$ G3 N
場波亦都好好睇

引用:
原帖由 charmway 於 2008-7-2 13:19 發表
3 q1 G) \, ~1 G9 ~一個字
! L* m: P# ~* J" o" Y7 |* d
4 l% o; q. q/ y4 f+ [. _  d% m

/ A) X8 {4 h  G9 }+ e1 i一個咩嘢字?!

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-7-2 17:24 發表 1 \1 S- n/ p4 J; z! z. r
其實好多人都睇唔倒
$ u! _8 f# }- ^( @7 T4 O佢球品好好: O) T1 [. p$ k1 c0 p
場波亦都好好睇liness" />
+ w! o- t1 r3 u( B+ B; h
8 L+ g# M' ~" w& X相信您睇到!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-2 13:41 發表 ; c; F5 N/ q( W) ^# z9 |% S

. }1 P6 J' T* m" u. v! A
3 D# n; ~* _6 Q- c) z7 Z/ z4 J佢有 d 緊張 , (如果唔係你坐喺對面 , 佢一定睇到擦邊 )
0 \( n5 e. X+ U! g0 G( G8 N$ p, c9 n% p- Q5 b; f- e0 y" j1 `7 Y
甲組比賽呀..我真正都未做過甲組比賽......係緊張 d 啦.....請見諒

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-4 11:50 發表
$ Z& R* f+ V5 Z: y$ _- P
: N9 w+ N+ P& N
, g" U: ]2 H, ~$ E- U; ?甲組比賽呀..我真正都未做過甲組比賽......係緊張 d 啦.....請見諒   
& n; n$ b) O$ _5 C7 S1 H" r4 E9 k* O7 m7 r
今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-4 08:23 發表
: i' Y8 r. Z. s- a
! ?' _8 L+ r  L9 i* l4 ~0 K# T- m4 i+ c0 P2 L
今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架liness" />liness" />
8 U3 d( @  @' x6 i4 I  z$ n& N, e
# y2 j7 m( k  B. `3 F6 `7 z1 s1 q8 U! |9 G- e! w
原來可以特別淚邀請球判o架!" E+ w2 Y1 y2 H1 K3 i/ K
7 E' O- U  A) o$ Q: d; `

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-4 11:53 發表 * w; K2 n9 I, M- t

0 W! ?/ O$ G! P0 a8 e) Z7 @0 M, c; e0 Q# E+ j. H. O: ?
今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架
$ \  P% C/ `+ n% s4 h" u2 T+ O$ u$ s$ H$ ^3 G: O  e0 d1 }
果日我係要做呀..不過無咁早...出線先見面啦

34 12
發新話題
最近訪問的版塊