發新話題

【百靈鳥球局】7月10日 (星期四) 6:00-9:00pm 乒之館 - 高手到訪

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-8 09:34 發表
星期四要入廠 ... 如果吾係又可以一睹王兄風采
唔好入廠啦,雀仔好睇d呀!
唔見王兄一面,都見我一面吖.....不過我未有資格同d雀仔打

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-8 22:18 發表

吾可以吾撐自己球會架
一次咁多,廠長唔會怪你

路邊社....... 塵 kit 週四會到
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-7-8 17:42 發表

i have chance to play with 防守王  
打完你會好失望!!! 因為防守王正一屎波王!

引用:
原帖由 防守王 於 9-7-2008 12:48 AM 發表

打完你會好失望!!! 因為防守王正一屎波王!
有人知你要來,立即係大陸返來同你打,你睇你面子幾大

引用:
原帖由 44_66 於 8-7-2008 10:18 PM 發表

吾可以吾撐自己球會架
分分鐘廠長都過來

陳杰已返香港 , 星期四應該會上來打波 。另外 , 肥仔會再來 , jailimlim 可以同佢打過 , 今次要同講 (唔好放過佢)
明白什麼都總有限期

don't play me la. I am the worest in LARK

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-9 08:42 發表

有人知你要來,立即係大陸返來同你打,你睇你面子幾大
咁你仲大面!

我乜都唔做, 女友都唔理, 都要同你打.

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-9 09:45 發表
陳杰已返香港 , 星期四應該會上來打波 。另外 , 肥仔會再來 , jailimlim 可以同佢打過 , 今次要同講 (唔好放過佢)
邊度又黎個肥仔?!?! 好勁乎?!?!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-9 09:57 發表 邊度又黎個肥仔?!?! 好勁乎?!?!
Yes!幾勁...............

引用:
原帖由 防守王 於 9-7-2008 09:57 AM 發表

咁你仲大面!

我乜都唔做, 女友都唔理, 都要同你打.
我好屎波

引用:
原帖由 防守王 於 9-7-2008 09:57 AM 發表

邊度又黎個肥仔?!?! 好勁乎?!?!
佢同同組,仲有幾會對到

引用:
原帖由 off+ 於 9-7-2008 10:04 AM 發表
Yes!幾勁...............
但係實比防兄ko

我期待亞X單挑Mao仔!

呢個肥仔身形同jlamlam參唔多, 係嗎?  
姓陳的?
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-9 10:19 發表
姓陳的?
jlamlam咁高大........!! 又爆!!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 9-7-2008 10:19 AM 發表
姓陳的?
身形無jlamlam咁勁

發新話題
最近訪問的版塊