發新話題

[是非] 懷疑大專打假波事件

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 05:08 移動
引用:
原帖由 tkh 於 2014-2-1 10:49 發表
「信者有不信者無」一句,有就是有,無就是無。難道某人做假但我不信,他就無做?難道某人無做假,但我認為他做假,他就有做?

球賽進行期間,若有人曾「橫板變直板上陣」,確有不當。不知有無人能指出是那場賽事 ...
我同意ching 的說法,輸波最緊要不輸品,相反贏波輸品就會比人唱,雖然沒有證據可指證某名大學做假……

引用:
原帖由 brian1115 於 2014-2-2 01:38 發表

話唔定佢新AC 果位係 曲線呢...

曲線定義:http://evchk.wikia.com/wiki/%E6%9B%B2%E7%B7%9A
我明你咩意思,多謝提醒。
可能正如你所說,新ac果位人兄石可能係某大學的曲線……
表面歌功頌德,實為反諷洗橫手行為之可恥

引用:
原帖由 brian1115 於 2014-2-2 01:08 發表

難分曲與直
如果係直就一定X到佢暈!

有人係赤口想玩野

Please ban IP
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

這是黑暗論壇
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

看完POST突然想起一句古語....... 不過新年流流都是唔講出來
合拼POST只是想集中討論,同樣話題不想有2-3個POST,而雀的帖我想已澄清了,所以才合拼,如有意見歡迎 PM
傳說新年期間被 BAN IP 會整年都無運行,不過我不相信傳聞,所以可以很放心 BAN 你 IP, 祝你馬年好運。
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

懷念ming0815特輯

剛才在街上用手機上網,有幸見到ming0815的「最後一面」,唯未及回覆。返家後,他已仙遊去了。回首他的一生,短暫而燦爛,風采仍深深印在我腦海中。現從印象,對他追憶,與眾分享:

甲、命格 - 五行欠打
新年流流沒事幹,惹是生非欲開年。
赤口頻頻開罪人,得償所願已升仙。

乙、 特點 – 神憎鬼厭
臭串程度高﹗道德標準低﹗
摟打能力強﹗捱打能力弱﹗(壇主一出手,樓主即仙遊)

回復 324# 的帖子

講得好
呢d pk 仔先除而後快,大快人心
本帖最近評分記錄

回復 321# 的帖子

係唔係先撩者賤,打死無得怨?
可惜未來得及欣賞原文條粉腸已經仙遊,唔係真係會濕多佢一濟至解恨

本帖最近評分記錄

請各位注意用詞
請心平氣和討論
善意討論,不用人身攻擊

發新話題