96 12345
發新話題

【丙組】乒粒仔復仇記~丙組強者爭霸戰 7月27日 歌街!!

【丙組】乒粒仔復仇記~丙組強者爭霸戰 7月27日 歌街!!

路邊社消息, 乒粒仔已決定全力挑戰太陽一號, 希望報回月賽一戰之仇.

呢場丙組強者爭霸戰, 不容錯過!!!!

直頭錯過就一定後悔添!!!!

我點都支持乒粒仔, 因為他好靚仔 !!!
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

月賽復仇記是 冰粒 大戰 太陽
香港乒乓網

回復 5# 的帖子

究竟係太陽溶冰粒?? 定係

冰粒凍僵太陽?!?!?!

係 wor ....太陽 和冰粒是死敵
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-21 11:14 發表
天日去試下粒冰先
where????

這場世紀大戰一定好精彩。

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-7-21 11:27 發表

where????
星期日(27日)歌街上午......

呢場世紀大戰
我一定會睇

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-21 09:55 發表
路邊社消息, 乒粒仔已決定全力挑戰太陽一號, 希望報回月賽一戰之仇.

之後佢地的勝方,都好大機會對屈機小王子.....hehehe

相信又是激烈的比賽

太陽一號呢期唔多弗......勝算比上次低呢....

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-21 09:55 發表

王兄仲乜擺我上抬呀 , 我吾想俾自己壓力呀, 如果吾係打得仲差

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-21 10:09 發表
粒仔哥 呢期 勢如破竹 , 愈戰愈勇 , 連朱仔亦比許爆兩局 , 太陽一號 食力強橫 , 豈容忽視 ...... 世紀大戰 ... 一觸即發
46兄, 冇噤激fa, 只係普通一埸豬頭丙初賽之麻

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-21 11:13 發表
究竟係太陽溶冰粒?? 定係

冰粒凍僵太陽?!?!?!
比賽係有空調既室內場, 噤我既勝算係咪會高d架

如果不是乒粒仔打便好普通, 但是頂頂大名乒粒仔出塲....未打已 win 了氣勢
香港乒乓網

96 12345
發新話題
最近訪問的版塊