發新話題

【丙組】乒粒仔復仇記~丙組強者爭霸戰 7月27日 歌街!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-21 11:17 發表
係 wor ....太陽 和冰粒是死敵
太陽同冰粒不會是死敵, 但有可能互相克制

如果你可以叫塲館開大d冷氣, 你應該 win hard
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-7-22 00:38 發表
太陽一號呢期唔多弗......勝算比上次低呢....
我都吾好得幾多, 因為我冇波練呀

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-22 01:04 發表
如果不是乒粒仔打便好普通, 但是頂頂大名乒粒仔出塲....未打已 win 了氣勢
連你都灑我

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-22 01:05 發表
如果你可以叫塲館開大d冷氣, 你應該 win hard
係又吾錯喎, 最仲要吾好比d太陽曬到入場, hehe

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-7-22 01:08 發表

係又吾錯喎, 最仲要吾好比d太陽曬到入場, hehe
haha...等我入去照照先...wakaka

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-7-22 01:15 發表
haha...等我入去照照先...wakaka
噤就弊啦, 真係...............太....陽出來了!

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-7-22 01:18 發表

噤就弊啦, 真係...............太....陽出來了!
haha....有排玩

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-7-22 01:23 發表
haha....有排玩
點解呢

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-7-22 01:29 發表

點解呢
因為會係一場激戰.........

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-7-22 01:31 發表
因為會係一場激戰.........
希望大家到時都會有好表現

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-7-22 01:33 發表

希望大家到時都會有好表現liness" />
希望希望

先生唔該 e 度唔心食爆谷
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

看來丙組也好看哩!排第一位的實力強橫。

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-7-22 01:33 發表

希望大家到時都會有好表現liness" />
偶像+油呀, 我出盡力支持你

我幾時做埋你偶像架

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-7-22 15:27 發表
我幾時做埋你偶像架
當我地年頭個公開混雙竟然可以入到32強開始, 不知不覺間, 你已經成為我既偶像

發新話題
最近訪問的版塊